231 platser en bög, listan på potientellt misstänkta växer, Ingen godisfrossa!

Klockan 4 i morse ringde min vidriga väckarklocka ty 0430 skulle jag räkna passagerarna på tåget mellan Helsingborg och Ängelholm. På detta Öresundståg satt det en manlig hårfrisör (bög) och skulle hem efter en utekväll. Slutsatsen är att avgången bör läggas ner och folk får ta taxi hem om de inte få till det! De senare avgångarna jag räknade var det av naturliga skäl mer folk på dock!

Om jag kommer hem en dag, och finner ett hästhuvud i min säng så har jag problem! De senaste dagarna har nämligen listan på potentiellt misstänkta växt! Ska man se det från den ljusa sidan så har jag hittills aldrig funnit ett hästhuvud i min säng! Ska man fortsätta på det positiva spåret så har min koffeinabstinens minskat drastiskt sen igår, så istället för ett massivt dunkande och suddig syn har jag nu enbart ett svagt dunkande och fullgod syn..;)

För övrigt blev det ingen godisfrossa idag! Hade tänkt ta en sväng och Pistachio men den tanken hade slagit andra också, och jag står fan inte i en jättelång nattklubbskö med vakt och allt för att få köpa lite godis, ska man utstå något sådant ska det vara bättre sötsaker som är målet..:)

Slutligen kan nämnas att jag har inlett skrivandet av religionskonceptet "Den keltiske och grabbarna" Vore chill om man lyckats lura i några religiösa fanatiker att man är frälsaren och i mitt tycke är mitt manuskript minst lika trovärdigt som alla andra sagoböcker så när det är klart, då jävlar!

// Mastern

en utmaning från Direktören, ett fullt tåg

Efter att fått höra om mina senaste eskapader så gav Direktören mig en utmaning: Att bräcka hans livsstidscore på 26 innan året är slut.

Förvisso är formen god men likväl förbaskat är det en massvis utmaning:

Oddsen är satta enligt följande

Kommer Masterns score att vara 27 eller högre innan årsskiftet 2009-12-31 (nuvarande score 21)

Ja: 6,0
Nej 1,1

Idag var det för övrigt första dagen på "räkna passagerare på tåg" jobbet. Tåget var massivt försenat och överfullt så det gick inte, således fyllde jag i rutan: Tåget var fullt och där sammanfattas de fyra timmarnas arbete..;)

// Mastern


Begravning och Marulk.

Idag var det begravning för min farfar.

Eftersom han INTE var en religiös fanatiker så handlade inte begravningen om en massa religiösa gubbar och ceremonin var därmed över ganska fort.

Brorsan anmärkte att jag och han var de enda som inte bölade, men personligen tyckte jag det var lika bra att överlåta bölandet till de som faktiskt har anledning att böla.

I ett annat sammanhang berättade brorsan att First Blood från 2003 var en förstasortering på hans skala (uppseendeväckande snygg) Det stärkte så klart egot och mitt svar löd "Tja tyckte hon var snygg men inte uppseendeväckande snygg back then, men om man betänker hur illa det sett ut sen dess så finns det en viss chans att du har rätt"

First Blood är annars ovanligt såtillvida att hon inte hyser några antipatier mot undertecknad, hon skriver till och med på MSN ibland när hon myglar på jobb! Från mitt håll hade det med andra ord svaret blivit ett solklart "JA!" om hon ringt och bjudit över sig själv på matchspel hemma hos Mastern!

Ur hennes perspektiv är det mindre troligt att det sker eftersom hon typ är gift och bor i andra änden av landet...

Slutligen kan nämnas att på den efterföljande begravningsmiddagen, så käkade jag Marulk för första gången i livet, mest för att det lät coolt!  Gott var det också, men med tanke på priset kommer det inte att ersätta pizza, fläskfile och thaimat, som undertecknads stapelföda!

// Mastern


En bild på skjortan!

Av oklar anledning sprang folk runt och fottade igår!

Så här såg jag ut på den minst skrämmande bilden:



Då kanske läsaren tänker: "Så där ser du väl alltid ut?"

En helt korrekt iaktagelse men nytt på bilden är Skjortan som i skrivande stund är 100 procentig!

// Mastern

Målskytt men underkänd..

Idag var det B-lagsmatch mot Ödåkra!

Med tanke på nattens pokulation och kopulation så gjorde jag en bedrövlig insats.

En ännu bedrövligare insats gjorde den tilltänkte domaren som inte dök upp, så att en halvtimme fick väntas på att en ny skulle fixas in.

Av spelkvaliten att döma var det fler än jag som haft möten med flaskan i natt, de flesta faktiskt! Matchkvaliteten var bland det lägsta som skådats!

Blev målskytt idag också, men i fel mål!

Om man gör självmål och i övrigt spelar som ett äkta bakfyllo, kan man inte ge sin egen insats godkänt vilket jag inte heller gör

Bäst i HAIS: Målvakten.

Matchen slutade med förlust 0-2

// Mastern

1991 inlett!

Igårkväll var det samling med Awkeeh crew på Bryggaregatans femte våning. Min tanke var att jag skulle hålla mig nykter och tänka på min fotbollskarriär men tre shotglas och en flaska Jägermeister sköt de planerna i sank.

Hur som helst när när jag, Awkeeh och Kinesen satt och filosoferade om livet; i klartext hur många var och en hade legat med, och hur denna siffra kunde förbättras, så kom det in några tjejer i lägenheten. Masterns känsliga sinne identifierade omedelbart att den snyggare av dem ville få till det!  En fem minuter senare hade samma känsliga sinne kommit fram till att det inte var undertecknad hon ville få leverans utav. Min slutsats var att någon av de andra två i rummet borde vara utsedda till designerade leverantörer vilket jag såklart tipsa dem om i sann vänskaplig anda!

Villan var den ursprungliga planen, men så kom någon fram till att Bakom var gratis med Stampuskort, och med tanke på mina usla Villanstats hade jag inget emot andra jaktmarker.

Inne på Bakom visa det sig att den relativt snygge brudens polare var sugen på Masterns tjänster!

91a: Alltså tycker du jag ser ut som en flata med denna frisyren?
Mastern: Har faktiskt inte funderat på det, men nu när du säger det så!
91a: Aw, nu är du dum, jag är inte någon jävla flata bara för att jag har kort hår!
Mastern: Ja snacka går ju, men det är handlingarna som spelar roll, Jag och *Awkeehs namn* är singlar, du kan bevisa din läggning med någon av oss.

Innan jag kunde ägna mig åt att ta del av bevisningen om en medmänniskas sexuella läggning var jag dock tvungen att få ett annat klargörande! Om jag kunde få den snygga tjejen i säng, som jag alltid träffar på när jag är ute. Hon hälsar alltid på mig och snackar en bunke men där händer aldrig något skoj

Mastern: Du *namn* skulle du räkna mig som en vän?
Snygg tjej som aldrig visat intresse att ligga med Mastern: Nja det vet jag inte, bekant kanske, vi umgås ju inte så värst mycket
Mastern: Men så bra! Då har jag inte vänskapsoket hängande över mina axlar! Då har jag en följdfråga: Hur kommer det sig att du och jag aldrig hamnat i säng.
Snygg tjej som aldrig visat intresse att ligga med Mastern: Därför att... Du är... Min KOMPIS :D

Med denna fråga överstökad var det så dags att ta del av 91ans bevisning om att hon inte var lesbisk! Slutsats: Antingen är hon en jävligt duktigt skådespelerska, eller så är hon heterosexuell. Vad mig anbelangar kan det kvitta, jag är mest nöjd över att få inleda 1991!

Slutligen: 1991 berättade att hennes relativt snygga väninna hade varit sugen på kuk! Men av en kille som inte befann sig i lägenheten vid tidpunkten för min analys! Alltså hade jag både rätt och fel, eftersom jag gissade rätt på sinnesstämningen, men fel på objektet!

// Mastern

nya skjortor, damfotboll, rekordlång tennismatch..

I morse vaknade jag av en ofattbart meningslös dröm! Drömde att det ringde, "tänkte vem fan ringer och väcker mig" men orkade inte sträcka mig efter telefonen. När jag 20 minuter senare hade samlat ork för att ta reda på vem som förtjäna min vrede, visa det sig att telefonen aldrig hade ringt! Jippi!

På förmiddagen bar det av ner till Jack & Jones för att leta upp ett par nya favoritjeans! Testa ett par men kom fram till att de inte hade det lilla extra som krävdes för att bli kallade för "favorit" och därmed lät jag bli å köpa dem! Däremot verkade dealen med tre skjortor för 300 lovande, så slog till för att ha tre nya plagg att fälttesta!

Sen hade några lagkamrater ordnat med lördagslunch som man kunde medverka på för det facila priset 20 spänn. Väl där kom ämnet damfotboll upp, närmare specifikt varför de flesta damfotbollsspelare slutar i väldigt ung ålder (typ när de börjar gymnasiet)

Så här löd teorierna

Mastern: De har inte tid då de istället premierar att sminka sig några timmar om dagen och sitta på tråkiga cafeer
Lagkamrat 1: De slutar när de blir på smällen
Lagkamrat 2: De kommer på att de inte är lesbiska, och tycker det verkar dumt å hänga med en massa lesbiska tjejer då!

Fler teorier kring ämnet välkomnas!

Sen bar det av mot Hasslarp för att döma en damjuniormatch. Tre iaktagelser

- Enda riktiga närkampen ledde till att två spelare fick bäras av plan
- Spelkvaliten var så låg att det kändes som att tiden gick i slow motion
- Vad fan gör en 88a i ett juniorlag!?

Efter denna tröttsamma och olönsamma dömning (damjuniormatcher är tråkigare än allt annat, och betalar sämre än allt annat, aldrig får man betalt i natura heller!) var det dags att möta Awkeeh i tennis.

Detta blev en rekordlång historia som pågick i hisnande två timmar innan undertecknad betvingade sin opponent med siffrorna 6-4 , 7-6(7-4)

Slutligen kan nämnas att planen för kvällen är ett nyktert fälttest av en ny skjorta i sällskap med Awkeehs crew på Villan!

Statistiken för Villan är typ så här

antal besök: många
antal fixade ragg: 0!
antal spyor i buskarna utanför: några stycken

Så om en 100 kronors skjorta kan vända denna negativa trend så måste det finnas en gud!

// Mastern

Gissa fyllot!

Det var läggdags för en stund sen men innan jag hann komma in i drömvärlden fick jag ett underhållande samtal från en minst sagt överförfriskad person:

"Alltså jag har kommit på varför jag aldrig orkar ragga på kvinnor. Jag har för stark sexualdrift, jag dejtar Lena Handèn fyra gånger om dagen å sen har jag inte ork att ragga på någon. Är det något fel på mig" Läsarens uppgift är att gissa vilket fyllo det var som ringde!

Rätt svar vinner ett inte allt för fint pris! :)

// Mastern

ingen bollkänsla, inga klagomål, inget missionerande.

På torsdagskvällens fotbollsträning var min bollkänsla sämre än vanligt och jag sköt över hela tiden.

Under natten lyckades den bli ännu sämre för på fredagsmorgonen var jag nära på att förlora en tennismatch mot farsan av alla! Lyckligtvis redde jag ut stormen till slut.

Ikväll var det dags för fotbollsdömande, en match i juniortvåan. Sist det begav sig var det väl inte helt nöjda spelare och åskådare. Idag var det lyckligtvis mycket fridfullare på plan. Enda incidenten i matchen var när en Kullavägenspelare sänkte en motståndare med en knytnäve i magen. Sånt renderar såklart rött kort --> skriva rapport men jag valde att se det som att han fick ett gult kort för smällen och ett gult kort till för att han sparka bort bollen. Två gula blir ett rött men då slipper man skriva rapport, elementärt min käre Watson!

Ikväll var tanken att jag skulle missionera för Baloo om vår nyskapade konceptreligion "Den Keltiske och grabbarna" Olyckligtvis svarar inte den pajasen i sin telefon så av missionerandet blir det inget ikväll! Med en maximal tur får jag dock ett booty call från en snygg sak och då kan jag köra missionären bara för sakens skull!

Å andra sidan om jag ändå ska ha sån tur kan de lika gärna få ett samtal från Svenska Spel där de meddelar att jag vunnit löjligt mycket pengar, för ett sånt besked hade jag haft större nytta av på sikt!

// Mastern

En lustig grej, några plus och några minus..

I morse ringde de från något företag och ville ge undertecknad jobb som:

*trumvirvel*

Telefonförsäljare!

Mastern som uppenbarligen har ett väldigt säljande CV men väldigt begränsad säljtalang ville inte säga upp sig efter en dryg vecka för tredje jobbet i rad, så jag valde kort och gott att tacka nej redan via telefon.

Dagens plus: Hade jag varit en månad yngre hade jag blivit erbjuden en hånfullt låg svältlön för att räkna tågresenärer (86 spänn i timmen) nu fick jag dock med ålderns rätt den något mindre hånfulla lönen 100 spänn i timmen istället.

Chefen för tågräkningsföretaget som uppenbarligen inte gillade Mastern på intervjun häromveckan ville inte bevilja min tämligen modesta förfrågan om ledighet på måndag så att jag kunde närvara på min farfars begravning. Lyckligtvis var assistenten på firman en gammal klasskamrat till mig som uppenbarligen inte hyste några antipatier, så hon var mer samarbetsvillig.:)

Dagens minus: Min klocka som i fem år utan avbrott gett mig rätt tid och datum har blivit kocko. Sekundvisaren hackar och datumet ändras inte, konstigt nog visar den fortfarande rätt tid men lite sugigt ändå.

Det har gått hål i mina favoritjeans!

// Mastern

Vuxendagis nästa..

Idag konstatera jag att det var dags att avsluta karriären som boksäljare:

fyra orsaker:

Jag blev sjukt lack på att jag aldrig fick något anställningsavtal underskrivet , det är sjukt dålig stil och oseriöst att skjuta upp något sånt.
En gammal klyscha som min morfar (han jobbade som försäkringssäljare) är att man själv måste tro stenhårt på det man säljer. Det jag tyckte överensstämde istället med vad den genomsnittlige kunden kände typ "Visst fina böcker, men sannerligen inte värda att lägga 900 spänn på, hälften hade varit lagom"
Lönen var sjukt kass. Visst 16000 i månaden i garantilön brutto är inte uselt i sig, men om man tvingas hålla sig med bil och köra en jävla massa varje vecka så sjunker den faktiska förtjänsten farligt nära noll.
Jag sög på det jag gjorde.

Istället för detta har jag fixat ett deltidsjobb som intjänar lite sköna slantar, jag kan sälja bilen och slipper alla kostnader för den. slutligen ska jag ringa arbetsförmedlingen så får de skriva in mig på vuxendagis. extrajobb och vuxendagis ger typ samma begränsade slantar som säljjobbet men till mindre arbetsbörda, mindre gnäll och bättre tider, samtidigt som jag hoppas att vuxendagis kan fixa till det omöjliga att få mitt diplom Service Management diplom att verka mer användbart än pappret det är tryckt på.

// Mastern

En lång dag med en bunke smällar på slutet.

Denna dagen har varit synnerligen lång! Chefen ville nämligen ha ditt alla säljare till kontoret redan vid 11 för att lyssna på en tjomme i några timmar.

Vid vanligt tid började säljandet där jag fick gå med chefen idag. Han visade sannerligen inte sin talang/tur från första dagen utan efter fyra timmar och fyra demonstrationer stod antalet sålda böcker på den föga lyckade siffran 0! Sista två timmarna hade Chefen tröttnat så jag fick gå själv medan han satt i bilen å snacka telefon. Ska man se positivt på dessa två timmar så blängde folk inte på mig utan lät mig komma in visa böckerna utan att få sålt dem med den helt absurda (?) invändning att 900 spänn för en bok är för dyrt!

Hursomhelst fram till 2100 fanns det ändå hopp om livet, fick nämligen SMS av en söt sak med ett vackert leende!

Efter 2100 gick allt åt helvete!

  • Chefen konstaterade att jag minsann tvunget skulle jobba 11-21 eftersom det gick kasst idag också, med tanke på att jag ska till den jävla skithålan Malmö igen, så blir jag bort 10-22 till pissig lön! Jag längtar redan!
  • Fick veritabel skrevspark via SMS, som effektivt sköt i sank dagens tidigare positiva vibbar
  • Kom hem och hittade två räkningar en för bilförsäkring och en för bilskatt.. Sammanlagt 2000 spänn åt helvete till fittbilen som jag bara behöver till det jävla skitjobbet, Fy fan!
Sammanfattningsvis: Det var inte min dag idag heller!

// Mastern

Söndagskvällsfunderingar

Så här på söndagskvällen har följande funderingar nått mitt medvetande:

Min chef måste vara synnerligen missnöjd med mig redan. Han tvingar mig att jobba mellan 1030-2100 i morgon.. Fy fan!

Att jag kanske får jobbet jag var på intervju trots allt. För att detta ska bli verklighet krävs det att chefen är en sann misantrop och att jag var den sökande han tyckte minst illa om..;)

Om Dalhem ska klassas som sjätte eller sjundesortering.

// Mastern

Inget Hyllingebesök!

Idag var tanken att jag skulle åka till Hyllinge (matchstart 1700, så gott om tid att sova ut också), blåsa i mina pipa och casha in enkla pengar på en oldboysmatch. Men dessa planer gick i stöpet, ty någon jävla stolle ringde mig 0830 på morgonen för att meddela att matchen var inställd! Av att bli väckt två timmar efter insomnande med en ganska kraftig bakfylla, för att få ett sånt besked blev jag fett lack! Men lyckligtvis somna jag om och blev väckt av att farsan ringde 1330. Blir man väckt 1330 har man inte alla hästar hemma om man lackar så den väckningen tog jag med ro.

Lite oväntat så lade snyggt från igår till mig på facebook. Där stod dock någonting om pojkvän vilket såklart ogillas skarpt! Dock kan man hoppas att facebooktilläggningen är synonymt med att jag hamnar överst på hennes booty call lista, om det skulle skita sig med pojkvännen.

Worst case scenario är annars att hon ringer över sig själv mitt i natten för att börja gråta över sin pojkvän mot min axel eftersom jag på något mystiskt sätt fått titeln "väldigt god vän". I så fall lär hon mötas av den för henne oväntade reaktionen att jag börjar storböla eftersom det vore det ultimata beviset på att livet är orättvist..;)

// Mastern


Självsäkra cowboys med kasst sikte...

Ikväll var det så dags för jaktrunda för mig och Baloo! Målsättningen var att ligga snyggt, eftersom undertecknad känner att fult är ganska uttjatat vid detta laget! För att utstråla den klassiska egocentriska överdrivet självförtroende cowboystilen så tog undertecknad två resor i sin fantasi. Baloo å andra sidan reste inte i sin fantasi men trots det såg han harmonisk ut, och inte som att han vill singa sig själv. En stor fördel!

Den ursprungliga planen var att dra till Tivoli på deras "förfestenkoncept" nu ansåg dock deras bufflige vakt som troligtvis aldrig får ligga, att vi minsann var där efter 2230, och att vi skulle återkomma en timme senare och betala multum i entrén. Det kunde han såklart fetglömma så vi begav oss tillbaka till HQ där Mastern tog resa två i fantasin och pimpla alkohol, medan Baloo nöjde sig med det sistnämnda.

0050 dök så de högklassiga cowboysen upp på Tempel efter en walk of fame utanför Helsing!

Vår vistelse på Tempel kan sammanfattas med fem händelser:

  • Baloo körde uthyrningsverksamhet på sin hatt, där alla töser som ville låna den och bli fottade med den fick ge honom en kindpuss. Han inkassera 6 kindpussar och 0 avsugningar på denna affärsidé. Detta var han dock nöjd över, eftersom en kindpuss av snygg, är värt mer än en avsugning av Dalhem på Masterns lista!
  • En fräsch sak bjöd undertecknad på en dricka. Till min stora förvåning sa hon i nästa mening "Berätta inte om detta för min pojkvän" Det fatta jag nada av! 1: Vad skulle jag inte berätta? 2: Om fräsch sak nämner pojkvän är det i min värld synonymt med att fräsch sak inte vill ligga med Mastern. Varför bjuder då fräsch sak på dricka?
  • Bomma grovt från nära håll på medelmåtta som ville lära känna Mastern djupare. Såg attraktionen i hennes ögon och tänkte "Bättre ligga med medelmåtta än inte alls, i alla fall ett bra steg på vägen!" Då kom hon plötsligt till synes utan rimligt förklaring med följande statement "Min pappa dog i somras, han tog en överdos heroin, min morsa är för övrigt svårt alkoholiserad" Min rimligaste förklaring till ett till synes orimligt statement är att det rörde sig om någon mystisk form av humor och jag svarade: "Den raggningsrepliken var riktigt bra, kör den alltid så lovar jag att du hittar din drömkille till slut" Nu visa det sig dock att medelmåtta menade allvar i sitt utlåtande och hon blev sjukt lack på att Mastern drev med hennes förstörda känsloliv. Kritisk miss och inget medelmåttedopp för Mastern inte!
  • Jag hade dock ett tilltänkt ess i rockärmen: Jag skulle ligga snyggt! Lyckades få bra kontakt och hon plocka mitt nummer! Ett tag trodde jag på mirakel men sen insåg jag att åkt på den bästa blåsningen sen Rockstars klassiker. Det hon gjorde så smart var att hon låtsades vara intresserad genom att be om mitt nummer. Är man riktigt jävla fräsch så har man goda chanser att plocka någon på dricka med ett sådant knep, och givetvis gick jag på det. Lite senare körde hon samma trick på en annan kille som också trilla dit! En snyting som sved men bättre med såna är brudar som kör "Jag tycker om dig som en vän, bla bla bla, jag kanske tycker om dig mer än så, men jag vet inte riktigt, och jag vet inte riktigt om jag vill ta reda på vilket bla bla bla." För såna suger verkligen!
  • Kvällen på Tempel avslutades med att undertecknad först försökte ragga på några ganska fräscha saker på vägen ut, vilket ledde till att de slog ner hatten för ögonen på mig. Baloo försökte samma sak och fick en puss på kinden. Stilpoäng till Baloo men det är målen som räknas!
Kvällen avslutades med en händelse där jag och Baloo har helt olika uppfattning om vad som egentligen hände!

Min version: Medelmåttan som jag retade upp tidigare på kvällen gick fram till mig utanför Tempel. Hon ville presentera mig för sitt "ragg" (han såg helt förvånad ut när omnämndes som hennes ragg). En så billig psykning går jag inte på så jag flinade, gick fram till killen och klappade honom på axeln och utbrast med ett fett leende "Ja men då önskar jag dig en givande kväll! " och gick vidare.

Baloos version: Medelmåttan hade försonats med Masterns tidigare dryghet och ville ha honon i säng! Av oklar anledning trodde hon att försöket hade misslyckats, så hon hittade på hela historien med "ragget" för att inte tappa ansiktet!

Personligen föredrar jag min egen version då är fan så mycket mer roande att väcka ont blod hos bittra människor, än att lyckas med det tveksamma konststycket att bomma dubbelt på samma tjej under en kväll!

// Mastern

Kungligt av GW..

Läste nyss en artikel om en mördares bortförklaring som totalsågades fullständigt av Leif GW Persson. Jag citerar:
Om det skulle vara som Mats säger - att okända gärningsmän först mördat hans fästmö och sedan kidnappat honom och placerat honom bredvid sin döda flickväns kropp (1½ månad senare) - skulle det vara första gången i västvärldens kriminalhistoria som något sådant händer


Den bortförklaringen var den bästa Bagdad-bob någonsin, och klår de exempel som jag tog upp i ett tidigare inlägg?:)

Igår var jag för övrigt nere i Malmö på en jobbintervju i Malmö, det gick inget vidare. Idiotfanskapet hängde upp sig på det faktum att jag ville byta arbete efter arbetet som säljare i bara några veckor (1 vecka i realiteten, men sa ingen exakt tid) Han anklagade mig för att vara en person med uppenbara lojalitetsproblem. Olyckligtvis kom jag inte på vad jag skulle sagt förrän på tåget hem, så istället svamla jag en massa.

Det uppenbara svaret skulle varit: "Nej tvärtom kan det ses som lojalitet mot alla inblandade parter. Om jag arbetar med ett jobb som jag inte är lämplig för så är det bättre för alla inblandade parter om jag hittar ett annat jobb, jag tjänar mer pengar och får större arbetstillfredsställelse och företaget får möjlighet att anställa någon annan som är bättre lämpad" Med det svaret kunde det malmöitiska skrället knappast dissat mig!

Igår hade jag för övrigt blivit förflyttade från Möllevången i Malmö till Vallåkra. Det sistnämnda var mycket trevligare, istället för att försöka ta sig förbi en massa portlås och skit, för att sen bli bemött som en inbrottstjuv/hitman, så blev man kort och gott bemött som en säljare och slapp en massa blängande och skrämda blickar. Chill!

Hade förmodligen mötts av sura blickar om jag knackat på min syrras förra hus där hennes förre kille residerar. Med tanke på att hon var otrogen, dumpa honom samt bad honom fara och flyga, tror jag att sannolikheten för att han hade tagit emot mig med öppna armar och köpt allt jag hade, vore försvinnande liten.

Igår lyckades jag för övrigt med den tveksamma hälsobedriften att äta pizza till både lunch och middag, man har nog tveksamma kostvanor ibland, men lyckligtvis blir det en massa löpande idag innan kvällens jaktrunda!

// Mastern

Ingen revansch för Awkeeh, inga roadkills, inga sålda böcker och enbenta kvinnor.

I morse var det tennismatch mot Awkeeh på agendan. Han fick inte någon revansch för sist men spelet artade sig framåt slutet av matchen som tyvärr bara blev ett set lång (Jag vann med 6-1)

Mina vänner i djurriket var inte på självmordshumör idag, och mina "vänner" i Malmö stad var inte på shoppinghumör.

Efter jobbet, stack jag förbi Baloo en sväng, för att visa de underbara böckerna. Min tanke var att en person som på fullaste allvar köper blurayversioner av filmer han redan har på DVD, har uppenbarligen för mycket pengar och kan gödsla några tusen på böcker han aldrig kommer läsa istället.Självfallet ville han inte ha dem, men han gissade faktiskt rätt på priset utan att jag berätta det för honom. Strongt!

Fick även höra en riktigt sjuk grej. Tydligen hade det ringt en säljare från "modell för en dag" till Baloo och velat sälja en fotosession!

Slutligen diskuterade vi klädsel och målgrupp till lördagens kvinnojakt:

Baloo: Jag tycker vi fokuserar på enbenta kvinnor till helgen!
Mastern: Jaså varför då?
Baloo: Jag har en känsla av de har lättare för att sära på benen...
Mastern: Ja det är ju inte direkt lätt för dem att knipa till..

De bloggläserskor som är enbenta och inte fått kuk på länge kan således få Baloos nummer av mig om ni frågar snällt.

Slutligen, några säljargument för böckerna som jag inte kört ännu!

  • Okej, nu är det så här: Du vill INTE köpa boken. JAG vill att du köper boken. Jag tycker vi singlar slant om vem som får rätt!
  • Okej, boken kostar 900 spänn och du tycker det är dyrt. För 900 spänn kan du få dig ett par sjysta byxor. Med ett par sjysta byxor kan du få till det. Får du till det kan du bli/göra någon på smällen. Barn kostar som fan, alltså är boken ett bättre alternativ för den gör inte så att du får ligga.
  • Du kan köpa boken till ränte- och avgiftsfri avbetalning. Många andra kedjor tar en massa extra pengar för att du ska betala en räkning på avbetalning. Alltså sparar du en massa pengar på att köpa vår produkt till avbetalning istället för deras.
  • Ska sanningen fram är du inte särskilt vacker, men för några påskrifter här och här, kan vi låtsas att du är vacker i en kvart eller så.
Fritt fram för läsarna att komma med egna förslag! Är de tillräckligt underhållande kommer de att användas eftersom det är Malmöiter som drabbas! :D

Sålda böcker 0 - roadkills 1

Gårdagen var miserabel på alla plan och min största lust var att slå sönder bilfanskapet med en slägga och sen köra ut den i ödemarken och blåsa bort den med en bazooka.

Nu har jag ingen bazooka, och vet inte heller var jag var får tag på en, så den drömmen får ligga på is ett tag.

Idag sålde jag faktiskt en gammal skolbok men det var inte i tjänsten så det räknas inte.

I tjänsten gick det  åt skogen. Satt en stund och tyckte synd om mig själv men sen konstatera jag att det var inte synd om mig. Om jag inget säljer har jag ändå garantilön varje tills de tröttnar och ger mig sparken. Om jag får sparken kan jag sälja bilen och då slipper jag den. Om jag säljer en massa tjänar jag pengar. En massa fördelaktiga outs helt enkelt, helt jävla felsäkert!

En som uppenbarligen var trött på livet var den katt eller förhoppningsvis stora råtta som sprang framför undertecknads bil på motorvägen. Om man korsar en motorväg mitt i natten utan att se sig för måste man vara livstrött!

// Mastern

Dag 1 avklarad

Idag var det dags för Dag 1 som fältsäljare av böcker. Gick runt med Chefen och sålde över förväntan, fyra stycken prenumerationer blev sålda vilket var klart över förväntan. Förvisso kan denna framgång inte tillskrivas undertecknad då min främsta roll var att se å lära, vilket medförde att jag antingen såg ut som en livvakt, eller en dumskalle med inte allt för mycket att säga. För mina framtida kalkyler har jag satt upp som mål att snitta två om dagen, för då tjänar man bra efter att alla kostnader är betalda.

För mig är det dock gynnsamt som fan de dagar som chefen är med och i säljform eftersom provisionen för de dagar vi säljer tillsammans tillfaller mig. Minimilönen för en månad motsvarar 20 sålda böcker så om chefen är i form några dagar till som vi säljer tillsammans ska det mycket till för att jag inte ska tjäna mer än vad jag hade räknat med.

Bäst för dagen var annars samtalet i bilen på vägen hem:

Chefen: Hon tredje vi sålde till, märkte du att hon var pilsk på någon av oss?
Mastern: Jo jag funderade på det, men kom fram till att det var dumt å göra en stöt när chefen var med.
Chefen: Absolut! Du kommer tjäna så jävla dåligt om du ägnar flera timmar åt varje kund.
Mastern: Förvisso, men om det är värsta modellsuperbaben så kan jag leva med att tjäna dåligt ibland.
Chefen: Det hade jag också kunnat, men av oklar anledning är det aldrig dem man kommer hem till
!

Hade jag då kunnat ägna några timmar åt hon som verkade sugen idag? Svar ja! Klassisk tredjesortering som hade klått de senaste månaderna inte allt för vackra fetton, men det är hursomhelst en totalt ointressant fråga att spekulera kring nu!

Slutligen: Alla som vill ha en årsbok, ett lexikon, ett djurlexikon, en sagoserie, eller ett hälsolexikon ska ringa mig! Förvisso betalar ni ett överpris för varan, men det gör ni troligtvis för era kläder också (tillverkningskostnaden för ett par 1000 kronors jeans är samma som för ett par 200 kronors jeans, vilket kan ses som att 1000 kronors jeansen kostar 800 för mycket, alternativt kan man se det som att de har ett immateriellt mervärde) Mervärdet ni får om ni köper böcker av mig är just att jag kommer hem till er och underhåller er efter bästa förmåga!

// Mastern


Ett stort begär efter att ligga snyggt!

För en stund sen bar det av ner mot Campus Helsingborg för att möta en snubbe som ville köpa några gamla kursböcker av mig. Av det blev det inget därför att killen kom fram till att han inte skulle ha dem när allt kom omkring. Ridå!

Nere på Campus träffa jag på en tjej som hade den stora lyckan att bli utvald för en charmoffensiv av undertecknad för ett antal år sedan. Det ledde inte ända ner i säng men fick åtminstone hångla snyggare än vad jag någonsin gjort efter den händelsen. Av att se något vackert som jag ändå inte varit ljusår från att få till det med tände ett starkt sug efter att ligga snyggt!

En facebookkoll antydde dock att snyggingen från Campus hade något som otäckt som pojkvän. Ska man se det från den ljusa sidan, är det att om hon ringer mitt i natten och bjuder över sig själv, så får jag ligga med en förstasortering, eftersom hon aldrig titulerat mig "vän" (och jag skulle på allvar börja gråta om hon ringde över sig själv mitt i natten bara för att ge mig den titeln). Ska man se det från den mindre ljusa sidan har hon hittills inte gjort detta på ett antal år, så oddsen kan inte vara klockrena!

Med lågan tänt att ligga snyggt hos Mastern, men inga lämpliga kandidater måste det bli jaktrunda till helgen! Förväntar mig full mönstring hos mig lördag kväll så kör vi!

// Mastern


Kapten Lundqvist slår till.

I morse vaknade jag upp småförkyld med rejält ont i magen. Detta var inte optimalt eftersom det var dags att spela match ute i Kågeröd! Konstaterade att magsmärtorna troligtvis berodde på gårdagens gymbesök och om de berodde på sjukdom så skulle jag märka det ganska snabbt på plan.

Matchen var en svängig historia som vi förlorade med 6-4. Det jag primärt tar med mig efter matchen är målet jag gjorde där jag fick till en riktigt bra träff och såg bollen segla in! Jävligt nice!

Tar upp vanan sen förra matchen och betygssätter de olika lagdelarnas insatser 4-5-1 (med tanke på byten och liknande spelade ibland flera personer på en position under matchens gång, betygen gäller den spelare som var på positionen störst tid)

Målvakt: Gjorde både bra räddningar och usla "tappa tvålen" ingripanden som ledde till några mål i röven. Sammantaget godkänd

Vänsterback (jag): Målet var höjdpunkten för dagen. I övrigt inget minnesvärt varesig positivt eller negativ. Hade dålig ork pga förkylningen och ville bli utbytt i andra men kunde inte då andra var skadade. Sammantaget godkänd.

Mittback 1: Gjorde en bra och stabil insats med säkra brytningar och bra uppspel. Bäst i HAIS

Mittback 2: Gjorde en massa indianare där han dribblade som siste man och blev av med bollen vilket ledde till mål och farliga lägen för motståndarna. Sämst i HAIS

Högerback: Min kollega på motsatt kant hade mer ork i benen än undertecknad men gjorde inte något snygg tmål. godkänd

Vänsterytter: Gnällde på att han var bakfull och inte orkade springa, men sprang paradoxalt nog mest av alla i HAIS. En bra insats

Defensiv mitt: hade problem med ljumskarna och kunde inte springa så mycket som rollen förutsätter, vilket gjorde att kom nedanför backlinjen långa stunder. En okej insats

offensiv mitt 1 & 2: Svaga defensivt men skapade ett bättre anfallspel än vi haft de senaste matcherna, helt okej sammantaget.

högerytter: Ett påpasslig mål och några bra inlägg: en bra insats

anfallare: Hade svårt att suga in bollarna stora delar av matchen, men gjorde mål vilket är en anfallares främsta uppgift, så godkänd.

Sammantaget tyckte jag att vi gjorde en helt okej insats, bättre än de senaste matcherna, fast tråkigt nog gav uppryckningen inga poäng.

Mest överraskande: Att deras fetto till anfallare var snabbast på plan. Det visste jag förvisso sen tidigare, men känns ändå helt onaturligt när en som är kort och tjock springer ifrån en!

// Mastern

Baloo blev inte våldtagen.

Häromdagen presenterades en cliffhanger med Baloo i huvudrollen. Då jag var hemma hos honom ikväll för att övertygas om det vettiga i att köpa bluray-versioner av filmer man redan har i DVD-version, så konstaterades det även att han inte blivit våldtagen av det 18 åriga missfostret som var fulare än självaste Dalhem! Apropå bluray kontra DVD förstod jag sannerligen inte vitsen med att köpa till blu-ray versionerna. Det var kort och gott minimal kvalitetsskillnad, däremot kan konstateras att han bättre surroundsystem än vad jag har.

En bunke filmer har hunnit kollas på denna helgen och eftersom ingen överjordiskt het brud bjudit över sig själv på en het natt av passion så passar jag på att ge korta omdömen om dessa istället.

17 igen: Betyg 3 av 5: Bitvis underhållande film som helt klart har sina poänger, dock störde jag mig på att huvudrollen trots att han blivit ung och snygg igen, istället för att ta tillfället i akt och banka på några av hetingarna som stötte på honom, hellre stalkade sin exfru och i klassisk Hollywood anda sluta det med att han blev gammal igen och hade vunnit tillbaka frugan. Förutsägbart och politiskt korrekt slut men annars bra.

The International: Betyg 2 av 5: Småtråkig konspirationsthriller. En film utan vare sig jättegripande handling eller särskilt intressanta skådespelarinsatser. Ganska slätstruken och oinspirerande film som dock funkar att titta på i brist på annat.

En shopaholics bekännelser: Betyg 2 av 5. Humorversionen av Sex and the City går till skillnad från Sex and the City att titta på. Är man inte en modeintresserad shoppinggalen tjej mellan 15-35 så är det inget man känner någon större lust att se mer än en gång dock.

Batman Begins: Betyg 4 av 5. Den i mitt tycke klart bästa Batmanfilmen. Att dess uppföljare The Dark Knight av flertalet anses bättre måste bero på att Heath Ledger singa sig själv efter filmen vilket alltid leder till att någon hyllas av oklar orsak. Bluray-kvalitet och dryga 2 timmars underhållning, jag har inget att klaga på!

// Mastern

otack är världens lön!

Trots att jag och brorsan slängde en hundring var på den jättelika nallebjörnen så lyckades vi inte få den minsta tillstymmelse till tack från vårt "underbara" syskonbarn. Ett sådant beteende hjälper inte till att tina upp de redan frostiga relationerna mellan morbröder och syskonbarn, vilken således lär fortsätta att vara frostig och fylld av ett totalt ointresse inom en överblickbar framtid!

Givetvis var även svågerns föräldrar, syskon och barn från tidigare äktenskap på plats. Min relation till dessa präglades av ett ännu större ointresse än den mellan morbröder och syskonbarn. Troligtvis lika bra så, eftersom "familjefest" hör bättre hemma i Fritzlland!

Kvällens agenda kan annars sammanfattas:

  1. På något sätt komma över saknaden över att den jättelika nallebjörnen inte tittar på mig när jag spelar dataspel längre
  2. Locka hit likasinnad dagdrivare då "sitta nykter och stirra in i vägg" känns som en mycket trevligare sysselsättning i goda vänners lag.
  3. Förhoppningsvis ringer det även en snygg sak och bjuder över sig själv till mitt residens. Helst ska hon känna att jag är en dryg jävel som hon känner ett oerhört starkt behov av att ligga med!
// Mastern

Ms Anderssons förklaring till gåtan.

När jag vakna i morse fann jag det lägligt att fråga ut ms Andersson om hennes besynnerliga beteende att bjuda över sig själv mitt i natten då och då, men aldrig verka det minsta sugen på att släppa till:

Mastern: Alltså ärligt, du ringer och bjuder över dig själv halv tre på natten, det är uppenbart att det är slut med din pojkvän och att du hade hoppat i säng med mig om jag inte olyckligtvis råkat dra på mig titeln "vän" någon gång i det förflutna?!

Ms Andersson; Jo absolut, men se det positiva, jag har som policy att aldrig umgås med mina one night stands så i så fall hade jag inte kunnat umgås med dig sen, så se det som ett bevis för hur betydelsefull du är när jag anstränger mig för att vårda vår vänskap.

Här har vi dock en grundläggande gåta kvar: Nämligen hur kan man komma på en sådan idé!? Jag förstår orden, jag förstår tanken, men det jag inte kan förstå är hur man kan komma på en sådan tanke!?

Hur som helst med tanke på att hon la sig fredlig i soffan att sova efter att ha propagerat för spanande av tjejfilm mitt i natten, så blev jag aldrig riktigt frustrerad. Det är värre när snygga tjejer lägger sig näck i min säng och vägrar släppa till. Sånt gör mig ändlöst bitter och frustrerad vilket brukar leda till ett förstörande av vänskap. Att förstöra en vänskap med någon av motsatt kön har dock aldrig visat sig vara en musöppnare, så det är inte särskilt konstruktivt.

// Mastern


En ofrivillig bilägare och ett exempel på förödande vänskap.

På måndag börjar jag ett jobb där jag behöver en bil. Tanken var att låna morsans bil under provanställningstiden (2 månader) eftersom farsan ändå har en bil och morsan bor jävligt nära sitt jobb. Det skulle inte heller vara några problem så skrev på anställningskontrakten i torsdags. På torsdagskvällen kom dock min moder fram till att hon minsann inte kunde låna ut någon under några som helst omständigheter, och att jag skulle ringa och avboka jobbet och börja på arbetsförmedlingens vuxendagis istället till knappt några pengar alls (eftersom jag inte jobbat tillräckligt under studietiden för att få A-kassa)

Givetvis fick jag ett fett dampryck och skällde ut henne efter noter men en sån inställning brukar sällan ändra på ett låst läge. Istället spanade jag igenom blocket efter billigast tänkbara kärra med godkänd besiktning ett tag framöver. Fastnade för ett osexigt skrälle för 5800. När jag var inne i bilaffären och skulle köpa den kände jag ett genuint sug efter att köpa en Porsche Cayenne istället, eftersom det mer är en musfälla i min smak, olyckligtvis fattades det 250 000 på mitt sparkonto.:(

I alla fall, försoningsmiddag hos päronen och vad drar morsan till med? Jo "Alltså jag kan köra din rishög så kan du köra min bil, om du vill!?" Varför liksom? Känns inte som rishögen är något man vill vara rädd om och spara till framtida brudjakter!Valde att köra på rishögen nu när jag köpt den, särskilt som morsan kombi inte hade varit någon brudmagnet även om det vore lite mindre skämmighetsfaktor över det hela.

Resten av kvällen har jag suttit och lekt nykterist med Rockstar som dock föll ifrån tidigt! När jag själv kände att det var dags att dejta kudde så ringde en full tjej jag inte träffat på länge. Hon frågade om hon inte kunde komma förbi, kolla film och sova här. Om någon man inte hört av de senaste halvåret och ringer en mitt i natten betyder det rimligtvis: 1: vederbörande har gjort slut med sin pojkvän. 2: Vederbörande är kåt
Ett drömscenario med byte utan jakt om det inte vore för ett stort aber, hon har tidigare titulerat mig med den i sammanhanget otäcka titeln VÄN! Om man får denna titel så är det liktydigt med "Jag kommer aldrig under några som helst omständigheter att ligga med dig!" Extra mycket suger det om man är sexuellt frustrerad. Allra mest suger det om man tillråga på allt är småskär i kvinnan i fråga. Lyckligtvis sög det bara vanligt ikväll och inte mycket vilket är en stor tröst i sammanhanget.

Slutligen läsarfrågan varför är meningen "Du är en bra vän!" synonymt med "Jag kommer aldrig under några som helst omständigheter att ligga med dig!" för kvinnor ? Handen på hjärtat kan jag väl villigt erkänna att jag inte är det minsta sugen på att ligga med flertalet av mina vänner men det beror primärt på att de är män och sekundärt på att de är fula, således handlar det inte om vänskapen som sådan!

För den annalkande sömnen blir det istället att ligga sked med nallen:  dock inget sexuellt då jag redan 2007
konstaterade att "Plan B är ingen höjdare!" men det är en annan historia!



// Mastern

tennisseger och usel landslagsmatch.

Idag var det dags för en ny motståndare att få på nöten! Motståndaren i dagens match går av oklara omständigheter under artistnamnet Awkeeh, vilket han således även får heta i bloggen. 6-1 6-2 blev sifforna i Masterns favör, i en match där jag mest gick runt och tänkte på hur ont jag hade i benhinnorna sen gårdagens bolljakt på plastmattan!

Framåt aftonen begav jag mig av till Bryggaregatans grupprum på femte våningen för att fetta ner mig och kolla fotboll. Eftersom det är dumt att käka godis när det är flaskdejting och kvinnojakt, så passar det sig bättre att göra en onsdag så man kan gå hem med sin värkande mage i godan ro och inte behöver ställa in jakten!

Landskampen var för övrigt ännu tråkigare än vad en landskamp med Sverige brukar vara, och till råga på allt gjorde Malteserna matchens enda mål, dock i egen kasse, så Sveriges VM-hopp lever!

// Mastern

Pisk igen och Baloos anekdoter.

För tredje matchen i rad bar jag kaptensbindeln kring min vänsterarm för att leda HAIS B-lag. För tredje matchen i rad fick vi stryk! Kullavägen stod för motståndet och det hela slutade med en inte alltför hedersam 1-6 förlust. Ska lagdelarnas insats beskrivas kan det göras så här:

Målvakten Kunde knappast kalla sig mr 100 % efter matchen, frågan är om han ens kunde kalla sig mr 50 % ?

mittbackarna var långsamma och viftade för offside ideligen istället för att jaga den frie anfallaren (där en spelare stod för fyra av deras mål)

ytterbackarna dit jag själv räknades hade drabbats av Marcus Holgersson syndromet och slog bort varenda boll

innemittfältarna ägnade sig åt att kapa motståndare och bli utvisade

yttermittfältarna rörde aldrig bollen, till stor del beroende på ytterbackarnas passningsspel

anfallarna hade missuppfattat vilken sport vi spelade och satsade ideligen på att skjuta fieldgoal, vilket är fel väg att gå som fotbollsspelare.

Om man ska bedöma den egna insatsen så är jag nöjd med att jag var framspelaren till vårt mål. Vidare är jag nöjd med min kondition och mina säkra brytningar. Missnöje kan främst riktas mot att mitt passningsspel höll låg Marcus Holgerssonklass större delen av matchen.

Efter matchen bar det av till Baloo för att uppdatera sig om läget:

Mastern: Har du fått ligga snyggt på sistone?

Baloo: Snyggt är helt fel ord i sammanhanget, själv då?

Mastern: Sannerligen inte

Lite senare i samtalet framkom det att Baloo hade lyckats fylleböla till sig sex vid två tillfällen. Ett svidande nederlag för undertecknad som trots massvis med fylleböleri de senaste åren aldrig varit i närheten av en sådan underbar tröst!

Avslutningsvis frågades han ut om sina liggchanser till helgen!

Baloo: Alltså jag har en 18 åring efter mig, men jag tror inte jag vill träffa henne!

Mastern: 18 år och DU vill inte ligga med henne, hur ful är hon på en skala och var fan hitta du henne!?

Baloo: club sex (en porrsida) ja hon är sannerligen inte vacker *skakade och såg genuint äcklad ut*. Vidare blev hon sur när jag blocka henne och hon hotade med att söka upp mig.

Där har vi således dagens cliffhanger: Kommer Baloo att bli uppsökt och våldtagen av den groteska 18 åringen eller kommer det att bli en torr och fredlig helg? Den som följer bloggen får se!

//Mastern


anger management och rekordkort gympass

Idag var min broder på anger management!

Det gick inte så bra, så han blev tvingad dit tio gånger till!

Personligen hade jag vid beskedet om tio påtvingade anger management besök troligtvis fått fet damp och tjafsat till mig tjugo stycken till, men å andra sidan hade jag troligtvis lyckats slingra mig så bra under mötet att jag sluppit fler möten och därmed inte haft någon anledning att dampa.

Rockstar angående gårdagens psykning "Ja det gäller ju att slå dig när du är i kemisk obalans, men du är rätt bra på att dela ut smällar också"

För att slippa ångest nästa måndag får jag således vara nykter till helgen!

Å andra sidan har jag inte varit fyllebölig sen jag fann mitt rätta jag!

I slutet av januari kommer något av följande att ske:
  • En fet och oförglömlig fest arrangerad av er kära Master!
  • Jag går under jorden och flyr utomlands till ej avslöjad ort, eventuellt tar jag värvning som legosoldat i Afrika!
  • Jag når en helt ny nivå av människohat och bitterhet!
Hoppas på det förstnämnda!

Slutligen var jag på gymmet ikväll: Hade glömt vattenflaskan å mådde illa redan efter en 20 minuter, i gymsammanhang innebär det att man sticker hem!

// Mastern

En stor björn, ett jobbesked och en hårklippning

När jag passerade en hälsokostbutik så fick jag upp ögonen för följande erbjudande "Köp 3 burkar vitamintabletter för 297 spänn och få denna jättelika nallebjörn (värde 400) på köpet" Ett helt värdelöst erbjudande eftersom jag inte har något som helst behov av en stor nallebjörn!

Å andra sidan fyller ett av mina många syskonbarn år på lördag (i alla fall är vi ombedda att dyka upp på lördag) så den jättelika nallebjörnen får bli födelsedagspresent från mig och brorsan! Så här ser den ut förresten!



För övrigt funderar jag på att köpa tre burkar vitamintabletter till, så jag kan ge Rockstar en nalle så han får känna på hur det är att ligga sked!

Fick för övrigt besked om att jag med största sannolikhet får jobb från och med nästa vecka, men liksom man inte fått ligga förrän man fått ligga, så har man inte heller fått jobb förrän kontraktet är påskrivet!

Slutligen så kan det meddelas att jag klippt mig! Har såklart inte ändrat på ett vinnande koncept så det är samma frisyr som innan fast kortare. Dock blev det sämre klippt än vad det brukar bli vilket beror på att jag denna gång var nödgad att gå till en billig utlänning eftersom jag inte längre känner någon dyr frisör som ger mig massiv rabatt för att jag är så söt!

// Mastern

Ägd av Rockstar!

Efter sågningen av Rockstars skytte häromdagen fick jag inatt känna på hämnden!

På något sätt lyckades han nämligen att psyka mig till den milda grad igår eftermiddag att jag drömde feta mardrömmar i natt, och fortfarande är lite ångestfylld!

Ajja året har 365 nätter så några av dem kan vara ångestfyllda utan att förstöra helheten!

// Mastern

En konstig studs men annars okej...

I mitt kanske inte allra bästa fysiska skick begav jag mig så till Olympiafältet med min visselpipa, i hopp om att undvika några alltför fatala misstag. Det tyckte jag gick rätt bra, det var ingen lynchstämning som det varit vissa gånger man luktat sprit och haft svårt att hänga med i svängarna!

Dock var det en situation som var lite udda, bollen var på väg att gå stolpe in jag hade redan dragit upp pipan för att blåsa mål när den studsade konstigt och inte gick in! Enligt det ena laget hade bollen studsat på något när den redan var inne i mål, men man kan bara döma för det man ser, så lät spelet fortsätta istället! Lyckligtvis hade situationen ingen påverkan på hur matchen slutade.

Senare på dagen försökte jag och Rockstar missionera för de otrogna! De gick inget vidare..:)

// Mastern

Ett booty call i gryningen!

Socionomtjejen i föregående inlägg, kom hem till slut. För att fira detta ringde hon ett Booty call till undertecknad som här ställdes inför ett svårt val: Cykla en kilometer och få till det, eller ligga hemma frustrerad och tokrunka halva morgonen och må dåligt både fysisk och psykiskt. Valde att få tillsläppt!

För övrigt var det skönt att kunna stryka ett streck över debaclet sist det begav sig.

// Mastern

Kritisk miss av Rockstar!

Idag så var det samling hos mig för att dra till Tivoli och trakassera varelser av motsatt kön! Ett tag innan vi skulle sticka ansåg Rockstar att jag var för lam för att få fitta ikväll! Han föreslog på skämt att detta skulle åtgärdas genom att trycka en svagis DPT! Det lät i mitt berusade tillstånd som en jävligt bra idé så, så fick det bli! Då börja den pajasen noja och oroa sig för att kvällen skulle gå käpprätt åt helvete, ty en egoboostad Mastern som tidigare på kvällen pratat om sina planer att syra ner sig till helvetet och besegra djävulen himself, låter för vissa inte som en klockren person att dra ut till en nöjesinrättning med en massa oskyldiga människor?!

Hursomhelst så jävla illa var det inte! DPT hade i den svaga dosen som trycktes en verkningstid på 1½ timme. Under denna period verkade allting gå slow motion, musiken lät extremt högt och brudarna var extremt porriga på golvet. Efter ett tag på golvet dök det upp en snygg brud och tiggde till sig en dricka. Kunde dock inte stanna och limma då jag var överhet och i desperat behov av att komma ut och kylas ner!

Stack ut på terassen och där dök det upp en socionombrud med en öl till mig och sa "Hej är du singel och ger mig ditt nummer så är ölen din!" Hon hade således den viktigaste egenskapen hos en kvinna, TILLGÄNGLIGHETEN! Nu visade det sig dock att hon ville socialisera en massa och skit först! Om det primära och enda uppdraget är töm och glöm så pallar man fan inte lyssna på hennes och hennes vänners livshistoria i timmar, så jag hänvisade till att jag skulle hitta några vänner och smet!

Givetvis var nästa måltavla den snygga saken som lyckats plocka mig på en dricka! Jag fann henne men mina försök att lära känna henne på ett djupare plan åkte på en kraftig mina när hon nästan direkt drog till med "Du jag vet var du bor, hade jag velat ligga med dig så hade jag väl kommit förbi dig för längesen" (Det visade sig att hon visste var jag bodde). Där föll jag på teknisk knock out! Visst jag hade kunnat dra till med någon usel klyscha om att jag inte var den som försökte få tjejer i säng utan lära känna dem först osv, bla bla bla. Men det hade varit för jävla cheasy, så såna pinsamheter lämnar jag åt andra!

Sen träffa jag på Direktören för kvällen klädd i en kungakrona av aluminumfolie och svart nagellack. Han presenterade mig för en annan snygg sak, där jag lyckades få igång ett långt och innehållsrikt samtal om livet osv, där jag dock aldrig kom till några skottlägen!

Sen ringde socinombruden och lockade med att det var dags för lägenhetsvisning hos henne! Lämnade mina nycklar hos Draken med anvisningar att det gick bra att lämna dem till Rockstar om denne hade stake nog att dra på bruden som såg SÅ jävla sugen ut på att få känna på den finska sisun! (Hon såg allmänt sjukt sugen ut, men mitt namn är inte Chewbacca och jag är inte en jävla Judasfitta som försöker sno polarnas ragg!) Nu visa det sig att jag hade råkat ut för en Setup så istället för en privat lägenhetsvisning hade jag lämnat jaktmarkerna för att umgås med socinombrudens polare på nåt jävla kebabställe! Fy Fan för sånt, men tänkte att Rockstars sexliv får inte avbrytas bara för att jag har tråkigt!

Då ringde Draken och lät så sexuellt frustrerad som att han var på väg att börja gråta! Tydligen hade Rockstar lyckades med en så kritisk miss att Draken hade hållit på att bryta ihop bara av att se eländet. Efter denna miss hade Rockstar sprungit iväg som någon jävla Askungen från slottet, istället för att försöka styra upp! Eftersom Draken hade mina nycklar och jag ändå hade blivit lurad fann jag det lägligt att lägga ner sexfronten för kvällen å låta Draken gråta ut om sin av Rockstar orsakade sexuella frustration!

Måste ändå varit en miss av nästintill astronomisk karaktär för det ska mycket till för att man ska vara bristningsfylld av frustration över att polarna inte får ligga!

Slutligen: Jag kommer INTE att må bra i morgon bitti! Det ringde nämligen en annan domare som var "skadad"(festen hördes i bakgrunden) och frågade om jag inte kunde döma hans match i morgonbitti! Pengadomare som jag är blev svaret ett solklart "JA!" men nu ett antal timmar senare grämer jag mig så klart över detta något tvivelaktiga beslut!

// Mastern




Baloos relationsråd!

Mottog tidigare idag ett SMS men den ultimata mallen för hur man får ett förhållande att fungera! Tror inte det är Baloo som är hjärnan bakom mallen men väljer att publicera i alla fall!

"De fem hemligheterna för ett fungerande förhållande:
1:Det är viktigt att hitta en tjej som hjälper till i hushållet!
2:Det är viktigt att hitta en tjej som får dig att skratta!
3:Det är viktigt att hitta en tjej som du kan lita på och som inte ljuger!
4:Det är viktigt att hitta en tjej som är bra i sängen och älskar att ha sex med dig!
5:Det är viktigt att dessa fyra tjejer inte känner till varandra!"

// Mastern

En egoboostad Rockstar

Igårkväll kom Rockstar fram till att det var dags å ta ett seriöst samtal med Den Keltiske och grabbarna igen. Personligen var jag skeptisk inför scenariot då jag hade haft ont i ögonen i flera dagar efter den senaste sejouren efter allt ljus med big bang och så vidare. Hur som helst, han lyckades övertala mig att trycka en liten dos som gav surroundeffekt på allt ljud men inga hallisar. Rockstar vore inte Rockstar om han inte själv tryckte en troligtvis hälsofarlig dos åt sig själv!

Att han nog inte hade alla hästar hemma märktes tydligt en halvtimme senare när han stod och harkla sig en massa och såg ut att vara på väg att spy. "För helvete, in på dass om du ska spy" utropade jag när jag såg detta! Tio sekunder senare slutade han harkla sig och frågade "Har jag spytt ner hela ditt golv nu?!". Då ska man fan vara brainfucked om man tror att man spytt ner hela golvet när man egentligen inte spytt överhuvudtaget.

Efter detta höll han sig dock fredlig i soffan och reste runt i sin fantasi istället. 1½ timme senare hade han nyktrat till och då var han jävligt nöjd med livet! För istället för sin vanliga böliga syrafantasier om att Den Keltiske kommer och förlåter hans synder osv så fick han mina fantasier från förra veckan. De vill säga att han var en stor ledare / gud och att han hyllades av massorna och så vidare.

Givetvis är det sistnämnda perspektivet fan så mycket roligare! För ur det första perspektivet där man får förlåtelse och så vidare så förutsätter det att man skulle göra en massa fel. Då är det givetvis mycket roligare att bli hyllad av massorna, det är en sjuk egoboost det, och fan så mycket mer konstruktivt än böleri!

Efter att ha sett sig själv hyllas av massorna konstaterade Rockstar att till helgen är det fan dags att han får ligga! Hur det går med detta får ni rapporter om i kommande avsnitt av Masterns Monologer!

// Mastern

Uppmärksamhetshoreri!

Nu när jag ändå horat till mig er uppmärksamhet genom att kommentera en massa andra bloggar så vill ni så klart veta hur jag ser ut!

Det går bra för mig så nu kör vi!


Jag med en random snubbe augusti 2009



Jag med två random brudar juli 2009



Jag och Tusse Batong juni 2009

Sådär ja tre senaste månaderna med tre olika bilder. Går snabbare än de 36 senaste månaderna med 36 olika bilder..:)

// Mastern

Udda karaktärer genom åren: Den Störde Finskan.

Då jag har skrivklåda, och inte ett skit hänt den dryga timmen sen föregående blogginlägg, så ägnar jag följande inlägg åt en ganska underhållande återblick.

En bit in på sommaren 2008 hade jag legat med en svenska och en danska. Då kom jag på tanken att jag minsann borde göra en nordisk femklöver den givna sommaren. Då jag redan hade tankar om en norska och en isländska vars liv jag gärna skulle förgylla (det blev aldrig så) så var det jackpotvibbar när en finska från Båstad ville ha med Mastern på en dejt, eller om det var tvärtom.

Hur som helst, denna dejt blev ingen succé och det kom inte som någon större överraskning när hon ringde dagen efter och förde en lång utläggning om sitt känsloliv och att vi bara borde vara vänner osv. Eller jo en aning överraskande att någon ringer med en lång utläggning för att betona något sådant, särskilt som jag inte hade hört av mig, men ja det var inget i ögonfallande.

Hursomhelst, det enda raka sättet att hantera en misslyckad dejt är att stryka kvinnan i fråga från listan, man kan såklart prova andra vägar men i min erfarenhet är det likställt med att sparka sig själv i skrevet med skruvdobb.

Hur som helst ett par veckor senare ringde Den Störde Finskan mig: "Alltså varför har du inte ringt mig, jag trodde du värdesatte vår vänskap men du verkar ju skita i mig" Här ringer alltså en kvinna som för några veckor explicit uttryckte att hon INTE ville ligga med mig och frågar varför jag inte har ringt. Varför ställa frågan när svaret är SÅ uppenbart? Givetvis var jag helt oförstående i telefon och fattade inte alls vad hon snackade om.

Några veckor senare kom så Le Grande Finale: Tysken hade firat sin 25 årsdag och jag var kort och gott kanonfull. Då hände något unikt under min levnadshistoria. Att en nykter människa ringde och bölade om något under samma tid som jag var kanonfull. Brukar vara fyllot som står för den biten! Som läsaren givetvis förstår så var Den Störde Finskan böleristen. Situationen var så svårbegriplig att hon kände sig tvungen att ringa 3 stycken 15 minuters samtal för att förklara men fattar än idag fortfarande ingenting. Kontentan var att hon varit på en suparsemester, knullat med en grek och med perspektiv på händelsen kommit fram till att hon nog inte var unik för honom. En hjärtskärande historia! Men den stora frågan kvarstår; vad fan hade detta med mig att göra?

Bloggläsande hobbypsykologer har fritt fram att komma med sina teorier..:)

// Mastern

provdag och motsägelsefulla påståenden

Igår var det provdag som bokförsäljare. Det var ganska chill, hängde på en erfaren säljare för att se och ta till mig ett å annat. Nu återstår det att se om chefen för stället ringer och erbjuder mig en två månaders praktik med 16000 i garantilön eller inte. Enligt morsan var detta det värsta skiten som fanns osv men ur mitt perspektiv är det ganska felsäkert:

  • Antingen suger jag, men då har jag cashat in två månadslöner till begränsad ansträngning  (arbetstiden är 15-21 det vill säga bara sex timmars arbetsdag) samtidigt som jag förhoppningsvis tagit till mig en del lärdomar av några skickliga kollegor inför framtiden.
  • Eller så suger jag inte, och då kan man vara kvar ett tag efter de två månaderna så att jag får en bra referens på mitt CV.
Hursomhelst var det inte lika själadödande tråkigt som telefonförsäljning, så hoppet lever!

Fick för övrigt höra en jävligt rolig skröna igår. - Den bäste säljaren i företagets historia hade slagit försäljningsrekord. Han skulle ha över några bekanta på en middagsbjudning och hans fru hade förbjudit honom att skryta om sin lön. Då hade han tagit sitt lönebesked till ett tryckeri och bett dem att trycka upp en stor plansch. Efter middagen hade han helt enkelt visat gästerna husets "konstsamling". Ett smart sätt att kringgå frugan förbud!

Slutligen. När jag logga in på MSN i morse fick jag följande meddelande:

"*Baby Blonde*   Sigilosa al pasar, Esa Suzy es e sa (00:14):
skysst o blocka mej din apa, lika bra o ta bort mej från din msn"


Två frågor:

  1. Vem är människan?
  2. Om jag blockat personen, hur kan den då skriva och klaga om att jag blockat den?
De som tror sig ha svaren kan lämna en kommentar!

// Mastern


kursinskrivning, examensdokument och säljande jobb.

Igår så var jag över på Campus och skrev in mig på en obskyr kurs bara för sakens skull. Varenda cell i min kropp skrek "vill inte" men inskrivningen hade två syften:

  • Fixa ett intyg på att jag studerar om hyresvärden eller något jobb gnäller
  • Göra att jag kan förlänga mitt Stampuskort, så jag får diverse rabatter och möjlighet att spela Stampusinnebandy på söndagarna i år också.
Sannolikheten för att jag kommer närvara särskilt mycket och kunna kvittera ut ett godkänt är dock tämligen begränsad!

Senare idag ska jag provjobba på ett nytt säljjobb, hemförsäljning av böcker. De skulle visst ha några som provjobbade i veckan för att sen bestämma vilka de såg potential i. Med tanke på debaclet för några veckor sen undrade morsan om jag hade slått skallen när jag berättade om mina planer för dagen, men på detta jobbet är det 16 000 i garantilön de första två månaderna, och det kan man leva med. Det mest värdelösa med jobbet i mitt tycke är inte själva konceptet utan tiderna, 15-21, förvisso bara sex timmars arbetsdag men å andra sidan de sex timmarna av dagen man vill göra annat som att jaga bollar och umgås med sina vänner. Slutsats, får jag jobbet, kommer jag ändå att försöka fixa ett annat med bättre tider, detta är dock inget jag behöver ta med chefen idag inte.

Idag dök äntligen mina examensbevis /slutbetyg upp i brevlådan från Campus Helsingborg. För den som vill se hur sådana ser ut så klicka upp bilderna nedan. Funderar för övrigt att göra kopior på de fina dokumenten och hänga upp dem på väggen; en bra eller dum idé?!




Apropå inget så är en scanner bättre för dokumentinläsning än en kamera, men vem har en sån hemma?!

// Mastern

kyrkovalsröst säljes!

Idag dök det upp ett röstkort till kyrkovalet den 20e september. Detta kom som en mindre överraskning för mig och säkerligen för de flesta andra eftersom det är ett val som inte direkt engagerar massorna! Hur som helst, det vore trevligt om man kunde omvandla denna medfödda rättighet till något man verkligen behöver, likvida medel!

Så till saken, jag röstar på det parti som betalar mest för min röst, kan till och med tänka mig att rösta på en KOMMUNIST, om priset är det rätta! Betalningen ska ske kontant i förskott, där kvinnor med fördelaktigt utseende eventuellt kan få betala i natura i förskott!

Må störste fundamentalist vinna min röst!

// Mastern

Matchrapporter och Svearecension

Angående de viktiga matcherna igår så fick varken vi eller HIF med oss gynnsamma resultat!

HIF fick 0-0 mot de ljusblå asen och nu kan resten av säsongen ses som totalt ointressant i och med att guldet känns förlorat. Istället är det fotbollsmördarna AIK som ligger bäst till, vilket är en tragedi för svensk fotboll!

För HAIS del var det en så kallad hedersam förlust där ingen närvarande kan klandras. Av en trupp på 12 man hade hälften inte rört en fotboll på åtminstone 2-3 månader. I första halvlek var vi det bättre laget utan att sätta chanserna och i andra halvlek var orken hos många av de otränade spelarna helt slut och Bårslöv  fick ett billigt slumpmål som avgjorde matchen. Uddamålsförlust således vilket kan kännas lite surt med tanke på att vi hade vunnit ganska lätt med ett ordinarie lag i matchform, men så blir det när folk väljer att se hur HIF slarvar bort SM-guldet istället för att spela själva!

För egen del var insatsen godkänd, spelade 90 minuter men på grund av det låga matchtempot var jag inte särskilt trött efteråt. Försökte en del men åstadkom inte mycket, varken positivt eller negativt.

Senare på kvällen dök Rockstar upp. Tanken var att vi skulle nyttja några fribiljetter till Svea, ta några groggar och ge stället en recension. Nu hade dock en sådan recension varit orättvis med tanke på det allmänna tillståndet: Rockstar var fortfarande bakfull efter helgen, och med en match i kroppen blev jag trött efter första groggen! Rockstar drack således inte men istället satte han igång gamla intervjuklipp med sin idol Aldous Huxley. Som den som klickade på länken förstår är 45 minuter av något så oändligt tråkigt det sista man behöver för att komma i nattklubbsstämning!

Hursomhelst vi kom till Svea, köpte vars en dricka, ställde oss i en hörna och såg uttråkade ut. Helt otippat så fick vi inte ligga snyggt igår heller! De enda brudarna som ville oss något var några fula saker med hästansikten, men de stack igen, vilket besparade oss det tveksamma nöjet, att antigen tvingas dra en vit lögn om flickvänner hit eller dit, alternativt lösa det på ett mer ärligt sätt genom att vara fruktansvärda dryga. Ajja skönt med problem som löser sig själva! En sak kan dock konstateras om Svea; att där var folktomt!

Efter vår oinspirerande halvtimme på Svea, konstaterade Rockis att han minsann behövde en timme för att den ynka cidern han drack skulle ha förbränts så att han kunde köra hem igen. Denna timme ägnade han åt att argumentera för att en brud vars blogg han hade läst, såg ut som en kvinnlig version av honom. Blev inte mycket till diskussion dock, då jag konstaterade att han kanske hade rätt, men om han ville ligga med henne så fick han styra upp det med henne istället för att tjata på mig.

Sen satte han på videoklipp med sina nya bloggtvilling när denne sminkade sig. Detta videoklipp var ännu tråkigare än det med Huxley så då fick jag nog och slängde ut honom!

// Mastern




RSS 2.0