Tack margarinmaskinen samt sossarnas starkaste kort.

Idag var det dags att dra på sig Kalle Anka kostymen och bege sig till margarinfabriken. I min strävan att maximera lönen till minimal ansträngning hittade jag idag en ny allierad, nämligen margarinmaskinen som var sönder i sju av åtta timmar. Tack maskin, fortsätt gärna i samma goda stil..:)

I samband med maskinens dåliga dag satt jag en del i fikarummet. Där fick jag skåda ett debattprogram där sossarnas starkaste kort fick uttala sig! Det var nämligen en debatt där Student Consulting som det sämsta skitbemanningsföretaget i Sverige (undertecknad instämmer) och en företrädare för facket, en arbetare samt en karaktär som titulerade sig själv Liberal debattör debatterade.

Den Liberala debattören yttrade bland annat följande citat: "Kollektivavtal är ett brott mot de mänskliga rättigheterna! Om någon vill arbeta för 50 kronor i timmen ska denna ha rätt att göra det utan att kollektivavtal ska tvinga företagen att betala mer." Personligen hade jag väldigt svårt att komma på någon som föredrar 50 spänn i timmen framför 100 + i timmen, så frågan är vem som blir kränkt. Annars vore detta ett rätt underhållande scenario:

Anställd: Hej chefen, jag vill ha kraftigt sänkt lön, jag tycker nämligen inte att jag förtjänar mer än 50 kronor i timmen.
Chef: Tyvärr min vän, jag hade gärna gjort dig till viljes men kollektivavtalen förbjuder oss att betala dig mindre än 110 i timmen. 
Anställd: Jag känner mig djupt kränkt av detta, jag ska anmäla facket till FN:s kommission för mänskliga rättigheter!

Ett i mitt tycke ett väldigt osannolikt scenario!

Annars vore det väldigt intressant att se en debatt mellan Socialdemokraternas partiledare och "Liberal Debattör" dagen innan riksdagsvalet. Snacka om att båda sidors starkaste kort hade funnits repressenterade i debatten, där segraren hade blivit den som yttrat sig minst..;)

Personligen lägger jag nog min röst på Lightfascisterna (Sverigedemokraterna) i årets val därför att:

  • Jag är för fattig för att vara kapitalist och inte tillräckligt gniden och jantelagsförstörd för att vara socialist.
  • Jag tror på jämnvikt och då lightkommunister(Vänsterpartiet) redan finns i riksdagen så är det inte mer än rätt att lite lightfascister finns med där också så att alla åsikter finns repressenterade i sann demokratisk anda.
  • Jag är ingen jättefan av talibaner och inte så värst sugen på att vända mig mot Mecka!

För den som undrar är jag dock inte alltför svårköpt och kan tänka mig att sälja min röst i valet om priset är det rätta..:)

// Mastern
  


RIP vita Cowboyhatt samt 60 talister.

I fredags var Mastern ute på en nästintill nykter jaktrunda. Det var sjukt tråkigt och oinspiererande. Under hela fredagskvällen prövade jag på jobbcoachtaktiken att de känslor man visade utåt var de känslor man kände inombords. Således stod jag med ett påklistrat leende hela kvällen. Inte fan blev jag gladare för det men däremot fick jag en jävla kramp i käken!

På lördagskvällen var det dags igen då HAIS hade lagfest. Denna gång var det dags för etanol i större doser än under fredagen men återigen hade den bedrövligt fittigt tråkiga skiten till legala dödsdrog noll positiv effekt; fram till klockan 2330. Av oklar orsak blev det någon kemisk reaktion i min hjärna som fick mig sjukt psyched istället, vilket känns hundra gånger mer motiverande än att befinna sig på nattklubben bitter. Mer om nattklubbsbesöket med HAIS army senare!

Tidigare under dagen höll jag på att göra årets mål på träningen. Så blev det inte, men att lycka med att chocka 22 personer positivt genom en fotbollsprestation händer inte var dag så jag var smånöjd ändå. Klockan 1800 var det dags för HAIS fest med tillhörande grillning. Som nämnt tidigare tog sig inte denna tillställning i mitt tycke förrän 2330 och bättre blev det inte när jag fick vetskap om Fd. LillMasterns dåd; att bränna upp min vita cowboyhatt! Efter ett sådant illdåd förtjänar han inte längre bloggnamnet LillMastern utan får i fortsättningen bloggnamnet ADHD efter den troliga medicinska diagonosen för hans beteende. En annan inte fullt positivt händelse under aftonen var att jag fick vetskap om att min sociopatiske lillebroder hade försökt hångla upp langarens flickvän. Detta idiotiska försök hade medfört en skrevspark och att klantarslet lyckats mottaga diverse dödshot från den undre världen. Desto värre är dock: att han på obestämd framtid har strypt min tillgång till Vitaliner.

Hur kan han göra så här mot mig!!!

Nåväl åter till klockan 2330 och SS Svea. Helt plötsligt blev jag psyched och började jaga kjolstyg. Då SS Svea saknade 90 talister fick undertecknad söka sig mot äldre årgångar. Detta var dock ingen större fara för min del då en illvillig och obefogad ryktesspridning har initerats mot mig inom detta segment. :( 80 talisterna på SS Svea var också ingen hit då varenda jävel påstod sig känna igen mig från midsommar. Varje gång såg jag lika frågande ut, men då deras blick inte var vattnig och kåt när de nämnde midsommar så insåg jag att inte heller 80 talisterna var kvällens segment.

Casanovandet inleddes således med att hångla upp en 70 talist. Hon kändes dock lite för ung och efter ett tag konstaterade jag att hon inte ville utbyta andra kroppvätskor än saliv. Därför gick jag vidare till att hångla upp den snyggaste 60 talist jag någonsin hånglat med. Nu innebär ju inte "den snyggaste 60 talist jag någonsin hånglat med" att jag kommer att drömma erotiska drömmar om henne för all framtid men sjukt drottning att se ut som 30 när man är 43. 43 åringen verkade sugen men var samtidigt den typen av kvinna som vill att man ska jaga efter henne land och rike runt i många timmar. Undertecknads inställning är att om jag ska jaga efter kvinna land och rike runt så ska det vara någon jag vill ligga med vid upprepade tillfällen i nyktert tillstånd. Min bedömning av 60 talisten var att hon inte hörde dit så jag sa kort och gott "Nej pallar inte dra till Harrys, men ring om du vill leka av dig efter Harrys." I den bästa av världar ringer hon således om en timme, samtidigt som jag inte hunnit nyktra till, tills dess..:)

// Mastern


jojovikt, träningsrekord samt deprimerande flaskor.

Efter mitt besök på Costa del Gratis innehöll bloggen ett odds som spelgalningar kunde oddsa kring. Häromdagen kolla jag upp vikten och det visade sig att jag hade gått ner fyra kilo på tio dagar. Personligen är jag fundersam på vad som är mest skumt, att gå upp tre kilo på tio dagar eller att gå ner fyra på samma period, men konstateras kan att matmissbrukande är mycket mer lockande när man inte behöver betala för sitt missbruk!

Oavsett vilket så tror jag inte att jag har anlag för att bli en äkta matmissbrukare ens om maten vore gratis alltid, jag menar man blir ju fet och äcklig av det missbruket. Om det vore gratis och laglig med vita linor däremot, vetefan om jag inte hade behövt göra en Michael Jacksson och operera näsan då och då, vilket för all del troligtvis hade varit mitt minsta problem.

Kom för övrigt på att jag slagit personligt träningsrekord för året idag genom att träna för tolfte dagen i rad! Olyckligtvis har jag inte de gener som krävs för att bli en elitidrottare ty istället för att komma i bättre och bättre form blir jag segare och segare för varje dag. Idag var jag till och med nära på att spy efter träningen vilket är lite skandalöst då det rörde sig om en HAIS träning och inte en Johan Wissman träning.

De senaste dagarna har jag för övrigt varit seg och oinspirerad i sinnet. Misstänkta kandidater för denna negativa kemiska balans i hjärnan är två:

Dödsdrogen etanol:
jobbcoacherna på jobbcenter:

Det som talar för att dödsdrogen etanol är den skyldige är att en bieffekter av en hård etanolfylla är just trötthet och depression.

Det som talar för jobbcoacherna är att de är så jävla dryga att lyssna på mantrat "var positiv hur jävla illa allt går" får mig illamående! När man sen frågar de jävla tomtarna om de inte kan fixa jobb åt en svarar de bara "Nej för fan, det får du fixa själv!" Givetvis fick den ende jobbcoachen som trotsade trenden, de vill säga inte trackade en med "tänka positivt" smörja utan istället fixade jobb åt en kicken.. Jävla stolpskott!

Nu finns det ju lyckligtvis ett sätt att ta reda på den skyldige genom ett empirisk experiment. På lördag är det nämligen dags för lagfest med HAIS.  Om jag intar stora mängder av dödsdrogen etanol utan att må psykisk och fysisk dåligt veckan efter så är det uppenbart att jobbcoacherna var de skyldiga! Nackdelen med angreppssättet är att om dödsdrogen är den skyldige, så vore en mer moderat hållning till denna att föredra.

// Mastern out

beachfotboll och etanolkonsumtion.

I lördags var det dags att deltaga i en beachfotbollsturnering. Uppenbarligen ville bollen som vanligt inte som jag ville att den skulle vilja, så fick fler spräckta tånaglar än vad jag gjorde mål. Lika uppenbart så gillade inte bollen de andra i mitt lag heller, så vi åkte ut redan i gruppspelet.

En lördagskväll i juli känns inte som en lördagskväll i juli om man inte ägnar den åt att förgifta sin kropp med dödsdrogen etanol. De första timmarna av etanolintaget gjordes tillsammans med Herr Syratomte. Efter att han tjatat om gudar och utomjordingar etc i några timmar insåg jag att laguppställningen inte höll måttet! Alltså bar det av på fest hemma hos Svenskaläraren.

Efter denna tillställning kom vi på att vi inte hade druckit tillräckligt mycket absint. Ur ett strikt vetenskapligt och logiskt perspektiv var den upptäckt helt felaktig då diverse forskning visat på att etanol enbart ger negativa bieffekter och ingen positiv boost när promillehalten överstiger 1,0. Forskningen visade sig ha rätt i lördags för  efter absintpåfyllningen blev kvällen enbart sjukt segt och ointressant.

Bakfyllesöndagen blev inte bättre av att min fader valde att kräva in lite tjänster (skulle riva ett förråd) Vem fan kräver in tjänster en bakfyllesöndag?! Ofattbart ostrategisk!

// Mastern


Summer Open.

Igår var det dags för årets upplaga av Summer Open i tennis. Lottningen medförde att jag fick möta fjolårsmästaren en omöjlig uppgift skulle det visa sig. Enda glädjeämnet från matchen var att jag lyckades ta ett (1) game under hela matchen vilket gjorde att jag slapp bli sämsta spelaren under dagen. Något som var både tur och otur var att mitt racket gick sönder, otur därför att jag nu är tvungen att köpa nytt, och tur av samma anledning då det gamla var sletet och uselt!

Igår lyckades jag även med att bomma en jobbintervju, tycker personligen att jag trots en habil insats inte kom någonstans alls. En jobbintervju kan annars liknas vid en dejt: Man vet ofta ganska snabbt om man kommer få jobbet / till det. Igår infann sig i vanlig ordning inte den angenäma känslan vilket har inverkat kraftigt demoraliserande.

Ikväll blir det för övrigt jobb, skulle först ha jobbat 7-15 men chefen ringde igårkväll och ändrade till 1445-22. Även det är dåligt för inspirationen då jag missar både fotbollsträning och tisdagsklubben. Pass!

// Mastern


Ruggugglor och Rejects..

Igår så bjöd Baloo in till grillfest, med det uppenbara syftet att matmissbruka och förtära alkohol. Från denna tillställning finns inte mycket att rapportera men efter den så bar det ner till stan på en barrunda. För kvällen hade undertecknad infört en ny motivationsfaktor för att gå på offensiv, nämligen att minst tre initiativ var tvugna att tas under kvällen för att självbefläckelse skulle vara ett tillåtet alternativ!

Baloo fann motivationsfaktorn vettig och vi hade en deal, ty det är bättre för motivationen att måla upp ett scenario där man vinner även om man förlorar. På Bara Rock fanns det inga lämpliga initiativkandidater så färden bar vidare till Hamnkrogen. Där applicerade vi den klassiska, "sitta vid ett bord, dricka och se ut att ha roligt" strategin för att locka kvinnlig fägring. Efter en stund såg denna taktik ut att bära frukt då ett gäng attraktiva unga damer inledde ett kort konversion med undertecknad.

Unga Attraktiva Damer: Hej Allt väl med er i kväll?
Mastern & Baloo: Oh ja! Hur är det själva?
UAD: Jo det är fint, förresten spelar du i HAIS?
Mastern: Jo det stämmer, hur visste ni det?
UAD: Jo vi känner Mazze, vad kallas du för?
Mastern: Tja, Mastern, Lunkan eller Bjuvsing?
UAD: Ja men då var det ju du! *fnittrar och går därifrån*

Givetvis försökte jag få tag på Mazze för att ta reda på vad han hade sagt men det gick inte så bra. Man kan dock utgå från att det var en pinsam historia han hade berättat. Sånt är såklart illa; ska folk sprida mitt rykte i stan så ska helst följande spridas: "Mastern är en rik och jättetrevlig kille. Han har stor kuk och är bra på att knulla!"

Initiativ 2 skedde på vägen till Utposten. Detta gick bra fram tills Baloo betedde sig amatörmässigt och avslöjade sin verkliga ålder (27) Som alla vet gäller 23 årsregeln om man är mellan 18-28 och hans snedsteg kostade oss momentum. Å andra sidan var det han som på ett föredömlig sätt initerade initiativet så både ris och ros för hans insats.

En timme senare skedde initativ 3: Det visade sig vara på en kvinna som visat sig motståndskraftig mot Mastern charm ett halvår tidigare. Ett halvår senare hade hennes kravprofil till min stora besvikelse inte sänkts, men däremot hade hennes utseende kraftigt försämrats! Det berodde i och för sig på att min senaste offensiv mot den nämnda måltavlan skedde under influens av "Den keltiske och grabbarna" pulvret. Då lös det en ljus aura av ren livsenergi kring henne, vilket gjorde hennes övermänskligt snygg. Under influens av dödsdrogen etanol såg hon dock bara mänskligt snygg ut, och det är ju inte alls lika coolt!

Efter initiativ 3 joinade Syratomte vårt crew. Tanken var att sticka till Cardan men en lång kö samt falska minnesbilder från midsommarafton medförde att Harrys istället blev vår destination. Under en mer rimlig alkoholpåverkan än under midsommar såg jag verkligheten inne på Harrys såg jag verkligheten där inne som den verkligen var, de vill säga istället för att finnas attraktiv kvinnor där inne så bestod klientelet till övervägande del utav ruggugglor och rejects.

På grund av smått traumatiska händelser i livet som innefattar ruggugglor beslöt jag mig i höstas för att inte doppa fler fulingar, en pakt jag hållit sen dess, vilket förstört min score fullständigt. Hursomhelst, då den primära motivationsfaktorn är att man vill ligga, och denna motivationsfaktor förstörs av att brudarna är fula som stryk, ja då är det dags att bege sig.

Till Gröningen bar det då jag kände ett plötslig begär efter att ta ett nattdopp. Vid den först bryggan på Gröningen inträffade en skrämmande incident; nedanför trappan fann  vi två kopulerande matmissbrukare! Äcklad av denna skrämmande syn vände jag på klacken direkt, medan Baloo han med att hojta:
"Ja, jag ser att det är kallt i vattnet i natt!"

KUNG!

Vid brygga nummer två gick det dock bättre och det första nattdoppet sen 2008 blev avklarat utan köldskador..:)

// Mastern


Costa Del Gratis och matmissbruk!

Nu är jag hemma från Costa del Gratis vilket rimligtvis medför att min blogg kan uppdateras igen. Vid Costa Del Gratis gjordes i huvudsak fyra saker:

matmissbrukades
söps och kollades fotboll
spelades tennis i pensionärstempo
solades.

Konsekvensen av dessa aktiviteter är att jag gått från bleksmal, till solbrändfet. Det kunde såklart varit värre, jag kunde suttit inomhus hela dagarna (alternativt saknat pigmentering) och kommit hem som blekfet vilket osökt för tankarna till valfri invånare från de Brittiska öarna (Urk!)

Min moder visade för övrigt upp ett klassisk missbrukarbeteende när hon förnekade att vi hade ätit mycket. Att just förnekelse kan räknas som en definitionerna för ett missbruk är dock lite udda när man tänker efter, ty om man defacto inte missbrukar och med all rätt förnekar ett missbruk så prickar man ändå in ett av kriterierna för ett missbrukarbeteende.

Slutligen ett bet för alla som vill ha lite intern vadslagning. Kommer Mastern att lyckas tappa sin semesterfetma på samma tid som det tog att bygga upp den dvs tio dagar?

Ja: 3,0
nej: 1,4

Facit kommer den 20e!

// Mastern


Sommaruppehåll

I morgon åker jag till Spanien. 10 dagars gratisresa med päronen. Ger inte mycket bloggmaterial. Således är det dags för sommaruppehåll så hörs vi när jag är åter i Svea Rike, förhoppningvis med en fet stekarbränna anlagd!
// Mastern

RSS 2.0