Fick slutat på topp på tredje försöket!

Den senaste veckan har målsättningen varit att sluta på topp inom flera viktiga områden inför Australienavfärden. Det gick vägen på tredje försöket;

Det första försöket handlade om att sluta årets fotbollsäsong med HAIS på topp. Planen var dock frusen och bollen i vanlig ordning inte allt för bra polare med mig så det gick inget vidare. Lite skämtsamt kan man uttrycka det som så att jag försökt sluta med fotboll hur många år som helst, men att jag vill sluta på topp, fast den jävla toppen kommer aldrig.. Eller ja säsongen 2002 fick jag visst några priser för mina insatser i Gunnarsstorps juniorlag men som jag minns det vann vi två matcher på hela säsongen så tveksamt om priserna jag vann berodde så mycket på egna förtjänster..:) Men jag satsar på att nå en formtopp till Oldboysserien om tio år så kan jag lägga av då istället.. känns rätt lagom.

Det andra försöket gick ut på kvinnofronten. Pga ett inkommet SMS förlades offensiven på torsdagskvällen, då en kvinna hört om inte jag och Syratomten ville möta upp med henne ute för en sista utgång innan vår sorti.  Den offensiven körde fast i vinterkylan och gjorde mig till råga på allt sjukt lack! För när vi kom till den avtalade mötesplatsen var stället på väg att stänga och kvinnan syntes inte till och gick inte heller att få tag på. Att kalla in folk för att sen bara gå upp i rök är sjukt dålig stil vilket jag förde fram i ett SMS med all önskvärd tydlighet! För att inte slösa vår promillehalt i onödan stack vi hem om mig en runda och såg en ”motiverande” video med en kille som kallade sig för ”pick up expert” och som tydligen fick ligga en massa. Pick up ska troligtvis översättning med raggning, men olyckligtvis utläste jag det som upplockning. Detta medförde att när vi fört vår kampsång och anlänt till Tempel så gick jag helt sonika runt och lyfte lämpliga damer. Det fick man inte ligga på. Syrtatomten i sin tur tolkade den självutnämnda youtubeexpertens ord som att mán skulle sitta i en hörna och var sura och otrevlig mot alla kvinnor. Det fick inte han ligga på. J

Min ”gå runt och lyfta på potentiella ragg” metod har dock en fördel kom jag på efteråt, nämligen: En kvinna som man vill ligga med går att lyfta rakt upp med hjälp av armstyrka. Om det inte går är hon antingen för fet, eller så är man för klen. Hade jag alltid levt efter principen att en kvinna ska gå att lyfta (utan att ta i med rygg och ben) så hade jag sparat in en del obehagliga överraskningar.  Ett tips till alla ofrivilliga fatfuckers därute..:)

Med fotbolls och kvinnofronten körda återstod det bara en möjlighet att sluta på topp, att dominera i Laserdome.  Sist jag var där fick jag stryk av några jävla småungar, blev skitlack och svor på att jag skulle få min revansch innan Australien. Den fick jag sannerligen ikväll, genom ett nästan gudomligt ingripande. För som motståndare till mitt lag (som bestod av mig plus några av Baloos kvinnliga kollegor som i den bästa av världar hade blivit sjukt upphetsade av mina talanger med leksakspistoler) stod på andra sidan sju stycken skrikiga och fulla fjortistjejer. Att möta skrikiga fjortistjejer i Laserdome är sannerligen ett drömscenario då de dels saknar all talang för sikte och taktik och dels skriker hela tiden så man vet precis var i den mörka labyrinten gaphalsarna håller hus)

Resultatet av den första rundan blev legendariskt: Jag scora 12000 poäng och Baloo med sina sju fjortistjejer scora sammanlagt 8000 poäng. Att utscora ett helt lag på egen hand är sjukt legendariskt..:) De andra rundorna kom jag också etta i men inte med fullt lika sjuka stats..:)

För Baloo gick det sämre  då han fick sämre stats än samtliga kvinnliga kollegor, något han troligtvis kommer få höra om på jobbet. J

Olyckligtvis fick Mastern inte ligga trots sina ypperliga Laserdome skills, men jag har aldrig hört talas om någon som fått ligga på grund av Laserdomeskills, så man kan inte vara alltför besviken på att man inte blev den  första i världshistorien. J

 

// Mastern


Undantag som bekräftar regeln, samt en 18 årings effektivitet...

I onsdags såg jag något som gjorde mig sjukt konfunderad, ett brott mot naturlagarna så att säga... I bastun på Actic ser man nämligen ut i duscharna och vad såg jag och Baloo? Jo en jätteneger på 2 meter, sjukt biffigt och med en minikuk a la jabba. Blev helt chockad av den upptäckt som stred helt mot naturlagarna så ursäkta jätteneger om jag stirrade på din lem...

Baloos lem strider inte mot naturlagarna men den är dock undantaget som bekräftar regeln, vanligtvis har tjockisar jättesmå, men hans är medelstor vilket innebär att om han kommer i form lär den bli jättestor. Alla kvinnliga läsare som är beredda att lägga ett år på att få stor kuk i sig ska således ragga på Baloo och se till att han kommer i form.

Hos Baloo var jag för övrigt på fest ikväll, en massa folk som jag inte kände eller ville känna fanns där också. Viktigast av allt var att där fanns ett antal versioner av Guitar Hero som jag dominera i. (Baloo vann till en början men blev för full, de andra floppa big time mot Mastern som dominerade) På festen fanns även en brud som var doable samt två skåp där kastrering vore att föredra. Den påsättbara bruden verka dock sjukt sugen på en annan snubbe.  När promillehalten överskridit den magiska nivån (skyhög) la jag dock in en stöt på den påsättbara bruden... Det gick så där, blev lite mun mot mun metoden när hennes andra ragga titta bort men var aldrig nära relationsfördjupning.

Med insikten att jag inte skulle slå det andra ragget gick jag efter min ursprungsplan för kvällen, en brud som svarade på SMS! Om en brud svarar på SMS får man garanterat hångla och det fick jag sen sket sig allt.

Hem kom jag således tomhänt efter två hångel men ingen fördjupning... Istället för att bli bitter konstaterade jag dock att det var fest en våning ner, dags att crasha ett party!

Denna plan gick bra i cirka fem minuter, sen gav min kropp i från sig ett gasmoln som hade kunnat nyttjas i ett Hitlerläger. Blir man associerad till sådan vedervärdig stank så kan det konstateras att ens liggchanser --> 0 och då kan man uppdatera sin blogg istället..

Konstateras kan således att hittills har jag i januari 2011 lyckats med att få lika bisarra stats som under 2003. Under 2003 lär jag ha hånglat med cirka 50 brudar och fick ligga med en, i år har jag hunnit med 6 stycken hittills utan att trycka dit den. Jag känner mig således ung på nytt, på gott och ont..;)

Ps: Fattar inte vitsen med fylleätande: Köpte tre maxboxar a 19 spänn, Baloo åt 2½ av dessa, jag tvinga i mig den sista halvan förstörde min mage och således liggchansen på efterfesten. Mat är ju verkligen vidrigt när man är berusad hur fan kan folk betala pengar för sån skit mitt i natten?

// Mastern


viktig bakfyllebot, bolljakt utan boll, finsk dedikation

För att komma tillrätta med gifterna från helgen har jag kört dubbla träningspass två dagar i rad!

Det viktigaste mot bakfyllan var gympasset igår som var tungt och äckligt men i bastun kände jag så den sköna känslan av de sista gifterna som lämnade kroppen.. Underbart!

Passade även på att träna lite volleyboll med Awkeehs korplag, det som förundrade mig var att flera där var sämre än jag trots att jag inte rört en volleyboll på ett halvår, hade tränat gym tidigare, samt saknar bollkänsla med både fötter och händer. Men va fan det är det korpen är till för! :)

Idag har fadern krossats i tennis... Det är sjukt vilken känsla det är i racket man har här jämfört med det jag lirade med på semestern i Spanien, här vinner jag stort och njuter av mitt spel, medan jag där vann knappt och mest var förbannad över mitt usla spel.

Nyss hemkommen från en "fotbolls" träning. citationstecknen berör att det var tio minuters spel och 70 minuters löpning längs en bana. Lyckligtvis har jag ett vad om att jag ska greja mycket bra på ett coopertest (vid min ålder springa minst 2800 meter på 12 minuter) innan Australien vilket såklart motiverar mig att jag springa runt i den jävla slingan!

Slutligen vill jag bara hylla Syratomtens deikation: Härommånaden slöt vi en pakt om att vi skulle bli buksvågrar innan Australien, och i helgen gick han verkligen all in för att lyckas genom att hångla med två tjejer som finns med på min scorelista,  med tanke på att jag också hånglade dem i helgen så bytte vi iaf indirekt saliv..:)

Nu förväntar jag mig att ST gör sitt yttersta för att para ihop mig med nummer 2 på sin scorelista det vet jag att han fixar om han bara lägger manken till, nummer 1 är jag inte så sugen på då det medför en risk för att bli jagad med yxa, och helgens drama räckte och blev över!

// Mastern


Finsk vinteroffensiv, välkommen torka, samt catfights...

I torsdags skåda jag något man sällan ser, en finsk vinteroffensiv. Bakgrunden var den att jag och Syratomten besökte studentvillan för att skåda utbudet och eventuellt få nytta av vår charm.. Undertecknad hamnade i ett initiativlöst och passivt tillstånd som sällan ger några större framgångar på kvinnofronten.. Syratomten som kan all teori om raggning som finns, men däremot kan så lite praktik som det bara går gjorde dock det ofattbara.. Han pratade med kvinnor i syfte att få dem i säng!

Eftersom han till och med lyckades med att vara charmig lyckades han fixa in oss på en efterfest. Där blev inte ett smack gjort för någon av oss, men själva konceptet att se ST socialisera framgångsrikt på en nattklubb var som att se apor använda verktyg första gången, fascinerande!

På fredagen dök Kalmar upp. Där hade jag dilemmat att jag förvisso var småhungrig, men inte på måltiden som stod på menyn. Lyckligtvis var inte hon heller hungrig, så hon fick sova på soffan. Här upplevde jag den inte helt välbekanta känslan att få kvinnobesök och vara nöjd över att det inte blev något umgänge.

På lördagen bar det av till Köpenhamn med Kalmar på en shoppingtur då jag i något svagt tillfälle uppenbarligen hade lovat henne en sådan.. Hur fan jag kan lova folk att göra saker som är marginellt roligare än en rotfyllning, kan man verkligen fråga sig, men det troliga svaret är att de andra sakerna jag hellre hade lovat inte föll henne i smaken.

Efter 2 timmars (kändes som 12) shopping stack jag hem för att dra med ST till Laserdome. Där fick vi röven full av ett gäng småungar, vilket såklart gör en lack! Insikten att jag måste dit en gång till innan Australien har slagit mig då jag gärna avslutar min Laserdomekarriär på topp..;)

På kvällen var det dags för ett fylleslag av modell hårt! Baloo kände uppenbarligen på sig att det hela skulle spåra ur värre än vanligt så han sjukskrev sig. Eftersom ST hade med sig några liter sprit som skulle gå åt, så insåg vi att det var nödvändigt att ringa in förstärkningar. Förstärkningar anledde i form av Draken och DOT.

När promillehalten hade nått en ansenlig nivå dök Milfen upp för att hjälpa till med supandet och dricka Mastern snygg. olyckligtvis gjorde spriten att även Kalmar tyckte jag var snygg, vilket ledde till en catfight som kombatanterna ansåg att jag skulle lösa! Olyckligtvis hade jag inte förutsett att ett dylikt scenario skulle inträffa, då det enda scenariot som innefattar mig och två kvinnor som finns i min hjärna handlar om trekant. Eftersom jag förstod att trekant inte var aktuellt att föreslå, hade jag slut på lösningar vilket ledde till panikångest och att jag hyperventilerade i en hörna när kvinnorna gjorde upp sinsemellan. Denna föga manliga lösning är väl inte att rekommendera, så förslag på bättre lösningar lämnas med fördel i kommentarsfältet!

// Mastern

Ny mobil samt brorsan gripen, allt är som det ska va!

Idag var jag och hämta ut en ny mobil på posten. En Sony Ericsson X10 mini blev det. Att valet föll på denna mobilen berodde på att jag ändå behövde förlänga till ett nytt och billigare abonnemang inför Australienresan. För mitt gamla abonnemang gick på 299 i månaden med ringpott, det nya på 99 i månaden med fri surf. Eftersom man ändå inte använder ringpotten (eller för den delen abonnemanget överhuvudtaget) när man är utomlands så var detta en jävla bra deal där jag både fick en ny mobil och sparade en massa pengar! Wii!

Om mobilen sen duger eller suger blir ju en senare fråga att avgöra men har slutligen joinat "the touch" generation. :P

I morse fick jag för övrigt besked om att min otäcke psychobroder hade blivit gripen.  Farsan som ringde och noja i morse blanda ihop begreppen och sa att brorsan blivit anhållen.. Då blev jag nojig för man blir bara anhållen vid grova brott som mord och sånt.  Riktigt så illa var det inte utan puckot blev tagen för hot och vandalism, och med tanke på att de konfiskera hans mobil där han har cirka 3000 SMS som innehåller hot till folk eller skryt om andra illdåd så säger jag bara: "Ha det så kul på samhällstjänsten i sommar!"

// Mastern

Inget hattrick samt cockblockad....

I fredags satt jag och Awkeeh och drack grogg och spela XBOX när jag kom på en idé. Att det var dags att försöka sig på ett hattrick igen, denna gång i form av att man får till det enbart pga sin hatt. Då Awkeeh på sistone blivit kallad för Toffel-Åke så var han inte så jävla sugen på att assistera Mastern i dennes livsviktiga kall. Syratomten som på sistone fått för sig att han kan gå ut på en nattklubb och scora nykter, blev inkallad som wingman. Nådde aldrig alkoholens nirvana så utgången blev ett platt fall där hatten lätt hade fått ligga, men jag personligen var ungefär lika populär som Lasermannen 2 är bland Malmös utlänningar. Syratomten å sin sida var aldrig nära att bevisa hypotesen om att han skulle få ligga nykter..

Skam den som ger sig så på lördagen bar det av till Awkeehs fest där förutsättningarna såg bra ut!

På förhand fanns det två måltavlor: dels en ryska vilket var lovande då senast jag fick av en tjej trosorna så kom kvinnan från Ryssland, att jag sen svimmade av mitt i härligheten var något jag ville revanschera mig för.. (detta skedde på nyår, en legendarisk spårarutgång jag måste skriva ett inlägg om snart)

Dels en tjej som uppenbarligen spanat in mig på gymmet då Awkeeh hade fått info om min hårfärgning i november av henne innan jag hunnit säga något.

Ryskan var den snyggare av de två och blev så klart primary target (efter att promillehalten stigit till lämpliga nivåer) Ingen praktfiaskooffensiv men heller aldrig nära att tränga igenom de yttre försvarslinjerna...

Dags för tjejen från gymmet där jag hångla upp henne på vägen från festen till nattklubben.. På nattklubben tog det dock tvärstopp när hennes väninna viskade något olämpligt i henne öra! Cockblockad!

Nu brydde jag mig inte tillräckligt om detta nederlag för att gå hem, krama om min nalle och gråta floder, men det var tillräckligt demoraliserande för att jag skulle komma ur alkoholens nirvana. Därmed tog jag chansen att fly fältet när Awkeeh med fruga skulle hem till sig...

Så här är jag med årets först längre blogginlägg,

see ya around

// Mastern


Att bli läst som en öppen bok...

Fick SMS nyss:

Kalmar: Hej blir det etanol ikväll?

Mastern: Ja

Kalmar: Hoppas du få scora ikväll?

Mastern: Ja

Kalmar: Vad du var enformig ikväll...

Mastern (skrivet av Awkeeh): Jag vill scora, men helst med dig. :)

Kalmar: Är du säker på att det är du som skriver och att inte någon polare som snott din mobil?

Snacka om att människan läser undertecknad big time!

// Mastern 

RSS 2.0