jobbintervjuer, flytthjälp samt kvinnliga sidekicks.

I torsdags ringde det från ett Lundanummer angående en jobbintervju på fredagen. För första gången i historien blev jag besviken då jag fick reda på att intervjun skulle hållas i Helsingborg och inte i Lund, ty under fredagen var jag, fadern och brodern intvingade som flytthjälp till min syster och en intervju i Lund hade varit den ultimata bortförklaringen till att inte visa sig där överhuvudtaget.

Jobbintervjun gick väl för övrigt okej, men det är sällan okej räcker särskilt långt då någon det alltid finns någon som visat sig där i toppform. Flytthjälpen gick också okej, såtillvida att min syster (som vi skulle hjälpa att flytta) inte ens var närvarande, min broder var "sjuk" och min svåger blev stressad av min och faderns närvaro då de inte hunnit packa färdigt, så vi fick lämna platsen redan efter några timmar.

Lördagskvällen hade jag lovat Syratomten att vi skulle ägna oss åt kemiskt inducerade lyckokänslor. Jag var lite förkyld och inte så värst motiverad men så fick vi en kvinnlig sidekick och var kort och gott tvugna att testa hur konstellationen Mastern, Syratomte samt Glaslirerska skulle lyckas på Tempel. Det gick bättre för henne än för oss, vilket det inte  kan ha varit höga odds för på förhand. Syratomte blev bitter och utlovade/hotade med ytterligare en nykter månad, men själv är jag inte tillnärmelsevis så bitter som det krävs för att vara nykter en sommarmånad,  hade vi befunnit oss i november månad däremot hade jag nog kört på ST-s koncept.

Avslutningsvis kan jag nämna att ett av målen jag satte upp för året en aning försenat börjar närma sig fulländning, tråkigt nog viktmålet. 88 visade vågen på i morse så kom gärna hit och avnjut min kropp innan jag inleder en karriär som matmissbrukare eller nåt.

// Mastern


otippat beröm, karma, samt tennisslakt.

Igår hände något som inte hänt på evigheter; fotbollstränaren gick fram till mig efter träningen och sa att det var en bra träning av mig. Om det berodde på mitt facebookutspel eller på att jag faktiskt gjorde en bra träning kan ju diskuteras, men en halvtimme efter jag kommit hem från träningen bröt en förkylning ut, så misstänker att min förmodade formtopp blir kortvarig.

Idag drabbades min broder av sin karma. Det är nämligen så att fuskar som fan i skolan med mobilen som redskap, och idag så åkte han dit för fusk fast han inte hade fuskat. Han blev oskyldigt dömd fast han inte var skyldig med andra ord, personligen kändes jag ingen större sympati för hans bitterhet dock.

Idag har jag även jagat tennisboll. Trött på att slakta fadern på tennisplan kallade jag in både fadern och Syratomte. Slaktade dom en och en medan matcherna dem emellan blev väldigt jämna. Slutsatsen är att jag Den Feta Plastfäktaren är mannen som ska spöas i år, då matcherna oss emellan var väldigt jämna i somras. Även blivit slaktad av vissa spelare genom tiderna men det är inte lika kul att bli slaktad som att slakta.. Tidernas sämsta match var annars den mellan Baloo och Draken förra sommaren, legendariskt usel föreställning där domaren (Mastern) lyckades somna i solen pga det obefintliga underhållningsvärdet.

På kvällen kom jag och Syratomte på att vi skulle köpa en vattenpipa. Blev inte mycket rökat dock då vi ganska snabbt kom på varför vi inte rökat vattenpipa på flera år; Det är dåligt för hälsan och tobak ger ett minst sagt kasst rus. Men så går det när man ska vara laglig och politisk korrekt, jag menar alla missbruk utan det värsta och osexigaste (matmissbruket) ska ju staten jävlas med på olika sätt genom skatter, åldersgränser eller polisinsatser.  För handen på hjärtat kära läsare vem hade ni helst haft sex med en porrig glamourmodell som troligtvis brukar både koks och alkohol eller en smällfet och smått efterbliven matmissbrukerska som varken dricker eller koksar? (den fete och efterblivne matmissbrukerskan rökar troligtvis dock helt enkelt beroende på att smått efterblivna underklasskossor är den grupp som röker mest av alla)

På tal om matvanor så besöktes vuxendagis igår av en gubbe som propagerade för hälsa och motion. Om vi bortser från att gubben var gammal och småfet, så hade jag en rejäl invändning när han började propagera för att tillsatser i mat och liknande är av ondo. För om vi gör en historisk resumé aldrig förr har medellivslängden varit så hög som den är nu, och E märkta tillsatser i maten har bara funnits i hundra år eller så. Innan tillsatser och besprutningsmedel kom så ruttnade mat och folk svalt, då föredrar jag fan ta mig att stoppa i mig mat som ökar cancerrisken med 2 % än att gå runt å svälta.  Mot invändningen att E märkta tillsatser kontrade den begåvade mannen med att dessa visst var jättefarliga och på öar där man åt mat utan tillsatser så blev folk minsann 120 år gamla, förutsatt att de inte blev sjuka och dog av något annat. Uppenbarligen dör folket på de där jävla öarna av något annat än sina dåliga kostvanor ty den högsta medellivslängden i världen återfinns i Andorra med 83 år mot Sveriges 81 (källa wikipedia)

Det sistnämnda var en lång avstickare, men såna måste man göra annars lever bloggen inte upp till sitt namn!

// Mastern


Serieledning och en dassig present..

Igår var det HIF på Olympia med brorsan som gällde. Då bakfylla och gassande solljus inte är någon toppenkombination blev jag rätt nöjd när en mystisk dimma dök upp över planen och svalkade.  Efter halva serien spelade leder så stadens stolthet Allsvenskan stort, det är verkligen stort och otippat.

Något som förmodligen var ganska otippat var min present till Baloo på hans inflyttningsfest; Ett paket toapapper! Bakgrunden var den att jag skickade ett SMS där jag fråga om önskemål några dagar tidigare och då svarade han att "toapapper behövs alltid" Troligtivs ett dåligt skämt men kan man komma undan med en billig och lättfixad present bara för att folk har kass humor, ja då måste man ju verkligen passa på!

Till festen hade Baloo till och med lyckats fixa kvinnor. Dessa var dock upptagna till Masterns stora lättnad, då dessa kvinnorna vägde mer än vad vår hjälte gör.

// Mastern


hög ljudvolym och nya talanger...

De få goa groggarna blev rätt många starka goa groggar. Till min och ST-s stora glädje bidrog dödsdrogen etanol för kvällen inte med våra mest misantropiska sidor utan vi var ganska nöjda och glada.

Efter sjunde groggen kom Syratomte på att han ville höra musiken lika högt som sist jag och han gjorde stan, detta var dock ingen vidare idé... Ty sist vi gjort stan hade han tryckt i sig psykadelisk drog vilket amplifierar alla ljud medan han ikväll hade tryckt i sig en massa av dödsdrogen etanol vilket försvagar alla ljud. Med andra ord, sist lät det som man var på en hårdrockskonsert med extra tryck i högtalarna vid volym 25/50, medan det i kväll lät ganska lågt vid volym 45/50...

Eftersom det troligtvis är rätt störande för grannskapet att spela nästan maxat på en 850 watts hemmabio så fick våra kära tomte till vän nöja sig med lägre volym och mindre risk för tinnitus.

Lagom tills det egentligen var läge att lämna lägenheten dök DOT och Draken, lockade av Masterns erbjudande om gratis fulsprit upp.. DOT som för något år sen eller så hade kunnat starta ett gräl i ett tomt rum har på gamla dagar taggat ner sig betänkligt, antingen pga ålder eller då hon insett att hon och Syratomte/Mastern egentligen har ganska likvärdiga intressen och därför inte har borde vilja döda varandra egentligen.

Medan hon och Syratomte hade en evighetslång diskussion om gudar och livets mening låg undertecknad kort och gott etanolförgiftad i soffan utan potential att flytta sig. Någon timme senare hade jag dock nyktrat till tillräckligt för att konstatera att inget lammkött kunde erövras liggande utslagen i den egna soffan så jag och Syratomte begav oss ner mot Tivoli.

På väg mot Tivoli trodde jag för ett kort ögonblick att ödet skickade manna från himlen när ett stycke lammköttinna kallade upp oss på tälttaket till Slottshagenscenen. Väl uppe på scenen kunde dock konstateras två saker.
1: Syratomte var för full för att ta sig upp och hotade med att dra till Tivvan på egen hand.
2: Lammköttinnan var flankerad av två manliga lammkött och inga andra lammköttinnor samtidigt som himlen var mulen --> Tivoli bättre alternativ...

Väl inne på Tivvan skedde tre väsentliga events:

1: DSP och hans crew presenterade sig och ville para ihop Mastern med ett äckligt fetto bara för att skapa bloggmaterial. Ett helt klart lovvärt initiativ, men tyvärr har jag tappat suget efter äckliga fetton helt efter mina matcher med DFHH så blev inget av det...
2: Träffade på min softaste arbetskamrat från det fem veckorna på Unilever, Han ville gå under namnet TeamworkTimmy i bloggen, var initialer då blir TT --> TräskTroll, Bortsett från initialerna låg han dock okej vad jag kunde skåda av hans flickvän att döma..
3: Syratomten insåg att istället för att stanna till stängningsdags och sen sitta upp hos mig och stirra på mig medan jag sover (rubbad dygnsrytm, minst sagt) så kunde han sticka hem till sig själv med nattbussen till allas stora glädje!

I morgon blir det fylleslag hos Baloo, var ett tag sen jag dubblade en helg, men å andra sidan har jag varit en fitta som låtit "åldern" påverka mitt agerande under allt för lång tid, något som dock får styras upp nu när man slipper riskera köldskador vid utgång...

// Mastern


Färdigsmörat och danska talibaner!

Igår framkom det att det var färdigsmörat på Unilever för Mastern och hans kollegor från Teamwork bemanning. Ett besked som var både glädjande då man slipper att riskera att fastna på ett så tråkigt jobb men även sorgligt då det är lite kasst för ekonomin.

Idag var det dags Laserdome med Syratomten som sidekick... Första rundan blev en komfortabel förstaplats för undertecknad, andra rundan var en dipp men det är tredje rundan vi tar med oss. Landskamp mellan Sverige och Danmark/Talibanien.

Sverige bestod förutom mig och Syratomten av fyra fjortistjejer utan någon vidare krigstalang. Danmark/Talibanien bestod av 10 fega och äckliga Dansktalibaner. För Sverige var striden ingen direkt succé men sicket tokpsyk undertecknad fick. Överdriver inte om jag säger att ögonen lös av mordlust och T-shirten var genomblöt efteråt. Nytt highscore satte jag också med 10500 poäng, lika mycket poäng som mina fem lagkamrater lyckades samla ihop tillsammans, och en solklar förstaplats till Mastern.. Sicken Kung!

För att fira denna succé är några goa groggar och musik på "störa hela stadsdelen" volym ett måste.. Time to get psyched!

// Mastern


Långa dagars väntan på kväll...

Både idag och i morgon är det sjukt dryga dagar. Först vuxendagis på morgonen och sen jobb 14-22. Detta är jag såklart inte det minsta nöjd över, jobb ger förvisso pengar men att tvingas besöka vuxendagis de dagar man jobbar? Pass!

Både fotbollar och volleybollar kommer för övrigt undan min jakt denna vecka pga arbetstiderna, om bollarna är nöjda är väl svårt att svara på men själv får jag lite abstinens. Tennisbollarna har dock ingen chans att komma undan.

Sista veckan på jobbet nu då? Ja kanske vid ett snack med chefen igår yttrades följande citat "Ja det kan ju vara er sista vecka denna vecka, det kan även förlängas med några veckor eller några år" Känns som det är en väldigt stor spännvidd mellan de olika alternativen kan man säga..

// Mastern

annorlunda pingis, vetenskapliga experiment samt allmän misantropi.

I fredags spelade jag en annorlunda form av pingis nämligen bordtennis. När jag hör ordet pingis tänker jag annars på begreppet fickpingis (egentid) vilket inte har något som helst gemensamt med "sporten" bordtennis. Utmanad av JB gjorde jag det enda raka och körde en klockren strategi nämligen att nöja mig med att slå över bollen och låt honom bomma smasharna. 8-0 i set till undertecknad visade på det genialiska i denna strategi.

Efter 13 (!) timmars sömn vaknade jag sen upp på lördagen. Efter att ha kollat alla tillgängliga klockor i lägenheten kunder jag konstatera att klockan verkligen var 1600 också. Konstaterade att det trots allt var lördagskväll och att intag av nervgiftet etanol kunde vara det jag behövde, med tanke på hur undersysselsatt min lever har fått vara i år. Det visade sig att Baloo fick vara kvällens flasksidekick så färden bar dit.

Efter några timmar hos Baloo kom jag på att jag skulle testa en hypotes från "How I met your mother" nämligen när Barney skickar iväg ett frågetecken och får ett utropstecken tillbaka. Gjorde ett massutskick och oddsen såg på förhand ut så här

1: 1,20 inga vettiga svar
X:7,50 arg pojkvän ringer och muckar
2: 20,0 tillsläppt

Den som hade satsat en miljon på etta hade kunnat kvittera ut 1,2 miljoner efteråt.

När dödsdrogen hade fått mig att falla omkull och förlora sju Guitar Hero matcher i rad mot Baloo insåg jag att det var dags för Tempel. Det besöket kan sammanfattas med ett ord: skittråkigt!

Ska man beskriva det lite längre så blir beskrivningen så här

+ Kaptenens sidekick kom förbi med ett par solbrillor som jag lånade och fotta mig själv i. Det blev en sjuk snyggt bild, eventuellt för att det inte går att se vem som är på bilden...



Hittade några sedlar på golvet lagom till hemgång så att jag faktiskt tjänade pengar på att besöka Tempel

- Besöket var skittråkigt
Inte i närheten av tillsläpp
Träffade på två karaktärer i HAIS ledarstab som jag inte hyser några direkta varma känslor för. Eftersom man rimligtvis inte kan slå ner folk till höger och vänster för att man inte gillar dem, så blev jag allmänt bitter istället

// Mastern


Dåligt med bloggpotential samt sug efter fortsatt dominans.

Nackdelen med att arbeta som margarinfabrikatör är att det händer så satans lite att rapportera om. Så här under veckans sista arbetstimme känner jag dock att en kort sammanfattning är på sin plats.

Händelser:

  • Flytta på lådor (ca 98 procent av arbetstiden)
  • Fått en titel som "teamleader" av konsultchefen inför nästa arbetsvecka. Titeln i sig var helt betydelselös sades vara helt betydelselös och enbart en formalitet (de skulle tydligen ha en på varje arbetspass med titeln) men killen som haft titeln fram tills nu, fick fast jobb på annat ställe av bemanningsföretaget, så väljer att tolka den som att de gillar mig. :)
  • konstaterat att nattpasset inte känns lika tungt om man inte tränat på kvällen innan man stack till jobbet.
Övrigt:

Såg filmen Taken hemma hos Baloo. En bra film men inget extraordinärt på något sätt

Vill köra en ny runda Laserdome efter förra veckans dominans: alla intressenter kan höra av sig, Laserdome är ju att förena nytta med nöje (man springer mer och snabbare än i löpslingan och har mer träningsvärk efteråt, nackdelen är att det kostar betydligt mer än slingan)

De var allt

// Mastern

exilplaner samt noll koll...

De senaste dagarna har jag varit allmänt bitter och deprimerad. Orsaken till detta inte är alltför uppmuntrande tillstånd, är om möjligt ännu mer deprimerande; att margarinfabriken bytte bemanningsföretag till sommaren, så att det inte blev något jobb där i sommar. När jag insåg att jag gick runt och deppade för att jag inte fick jobba bort sommaren på ett jobb som jag egentligen pluggade en massa år på högskolan bara för att slippa kom jag fram till en sak. Att jag har kört fast fullständigt och att något år på varmare breddgrader hade kunnat rädda upp situationen.

Australien är ett land många åker till och jobbar/upplever, om inte situationen vänder snart så är det fan bud på att lämna detta kalla skitland illa kvickt och söka lyckan annorstädes.

Igårkväll dömde jag för övrigt fotboll. Vädret var skönt och då bekom det mig inte det minsta att tränarna fick tokryck och spelarna försökte mörda varandra, jag menar vem är inte lycklig över att se solen för första gången på flera veckor? ;)

Slutligen fick jag nyss samtal från någon som vill ha över mig på en anställningsintervju. Jag hade inte aning om vem det var jag pratade med eller vad det var för jobb det handlade om men jag spelade med och körde "ja men jag är inte hemma för tillfället, kan du inte skicka tid och plats till min mail." Det kunde hon men när jag en stund senare kollade mailen kom jag fram till en sak: Hon hade inte skrivit vilken tjänst det handlade om! :) Som bäddat för succé i Lund på fredag med andra ord..:)

// Mastern


Vuxenpoäng samt tomhet..

Idag skådades två fotbollsmatcher på dumburken, nämligen Malmö- Åtvidaberg samt Sevilla - Barcelona. Den sistnämnda skådades hemma hos Awkeeh. Efter att lallat med läsken och godiset ett tag hade det samlats in tillräckligt mycket fettopoäng för kvällen, så istället erbjöd han mig en whiskey. Är väl ingen fan av whiskey egentligen, men vid 25 år fyllda får man börja samla vuxenpoäng och att dricka whiskey borde ge en del. Sen sägs det ju att whiskey och vin är saker som man kräver mycket övning för att uppskattas, så får väl köpa hem en flaska och ta ett träningspass i veckan (man klarar ju max tio centiliter per kväll i början, så flaskan räcker ju till några månader).

Sen drabbades jag även av en plötslig och obefogad tomhetskänsla i eftermiddags. En tjej jag känner tar examen från Service Management i juni och börjar ett projektledarjobb med 24 lax i månaden en vecka efter. Jag är ingen fan av socialism och avundsjuka men istället drabbades jag av en väldig tomhetskänsla. Jag menar jag har inte varit i närheten av en vettig anställning på ett år och solklart får man ångest när en massa nya studenter examineras nu till våren. För självklart frågar sig alla som läser min CV varför jag inte haft något vettigt jobb sen examen, och då lär ju en nyexad vara fräschare och intressantare.

Sen är jag jävligt skeptisk till tankesättet att man lär sig av sina motgångar: jag lär mig inte ett skit av alla ständiga misslyckanden, jag dras bara neråt i en spiral, visst rent objektivt kan man ju dra lärdomar av alla händelser men som alla vet baseras de flesta mänskliga på mer subjektiva och emotionella grunder.

Sen tycker jag det är intressant hur man som människa kan reagera på andras framgångar. Jag ser fyra vanliga vägar.

  1. Missunsamhet: Man intalar sig själv att den andra haft tur och att man egentligen är bättre som människa än den andre men kan inte sätta fingret på varför vid en utfrågning (Den bittre sossen)
  2. Tomhet: Andras framgångar blottlägger alla ens egna tillkortakommanden, på ett inte alltför inspirerande vis. (Mastern)
  3. Plagiering: Man försöker kort och gott plagiera allt som den andre har gjort i ett hopp om att enkla lösningar ska göra jobbet (Brukar sällan fungera så bra, men kan funka som energikälla i början)
  4. Inspiration: Man inspireras av att se möjligheterna i omgivningen och blir själv lyckligare och mer framgångsrik (Enklare i teori än i praktik)

Sen är det också intressant hur man hanterar andras misslyckanden. För även om många människor blir mer tillfreds med sina egna liv av att se andras misslyckanden (man slipper bland annat känna tomheten) så är det ju en negativ spiral som initieras, då ens sinne töms fullständigt på inspiration. Om alla i ens omgivning floppar så försvinner ju även energin och livsgnistan fullständigt i sällskapet, ungefär som ett batteri som inte laddas.

// Mastern


HIF segrar och Laserdomedominans!

I torsdags var brorsan, Awkeeh och jag på Olympia för att spana HIF -Örebro. Första halvlek var sjukt bra från HIF-s sida, andra var lite sämre, men segern var aldrig i fara. Det bästa med matchen var dock biljettpriset, ska fan inte kosta en halv förmögenhet att kolla fotboll på plats, då ser man den hellre på TV.

I fredags när jag cyklade hem från jobbet hände en udda sak. En gubbe på typ 40- 50 år cyklade fram till mig och frågade om jag var intresserad av att joina ett lag i Korpen. Han hade tydligen sett mig döma oldboysfotboll och antog därför att Mastern vore ett bra nyförvärv. Ja varför inte, den som lever får se.

Igårkväll hände för övrigt något jag varit sugen på länge: Jag och Syratomte begav oss till Laserdome! Väl där joinade vi andra lag som lirade och undertecknad var som en kalv på grönbete (Syratomte beskrev mig snarare som ett mordlystet psykfall i mörkret) Placeringar för undertecknad: 1a ,1a och 2a (samtliga omgångar bestod av 8 deltagare). Laserdome är sjukt bra träning också, jag menar när annars springer man runt på huk i en timme? :) Officiellt får man inte springa överhuvudtaget men som den anställde kvinnan sa "Ja ni vet reglerna med att man inte får springa, krypa eller hoppa därnere, men sen vet jag likaväl som ni att ni inte kommer följa de reglerna i alla fall"

// Mastern


Internmatch och legender på plan...

Idag var det en internmatch mellan HAIS oldboyslag och HAIS juniorlag. Undertecknad var inkallad som domare till detta evenemang som i sanningens namn inte var mycket att skåda. Förhoppningsvis slipper man sälja lotter eller nåt annat trams på Helsingborgsfestivalen nu när man redan ställt upp gratis för klubbens välmåga en gång i år.

Ställde upp gratis gjorde jag däremot inte när jag lät bli att döma straff till Henrik Larsson häromdagen. Hade jag gjort det för ett år sen så hade jag troligtvis fått både stora tidningsrubriker och inte minst 8000 i arvode. I år var det inte fullt lika glamouröst då Henke numera spelar i Högaborgs oldboyslag.

Slutligen kan nämnas att jag i måndags äntligen fick rena kläder på jobbet. Det var sannerligen inte fel, då de andra stank av margarin, svett och smuts. Principiellt är det helt fel att ta på sig kläder som är så skitiga att de triggar ett akut duschbehov varje gång man tar på dem.



// Mastern


Bränd & Bäng gör stan...

Igårnatt beslöt sig undertecknad och Syratomten för att ta en "bränna hjärnceller och kolla Matrixtriologinkväll". Eftersom filmskaparna uppenbarligen bränt både en och två hjärnceller när de kom på filmerna så är det uppenbarligen så filmerna ska avnjutas vilket rekommenderas. Att ha Syratomtes inlevelse där man efter varje skottlossning ställer frågan "Lever jag?" och ser allmänt rädd ut när man säger det, är nog däremot att leva sig in lite väl mycket i filmen.

Klockan 2245 ringde JB och ställde en berättigad fråga som löd: "Skulle inte vi setts på The Tivoli för en halvtimme sen?" Så var givetvis fallet, så jag och Syratomte fick göra det enda raka, nämligen att svida om och bege oss ner till stan. Efter en halvtimmes fibblande med skjortor som inte ville som vi ville med mera så kom vi äntligen iväg.  Då stod Mr JB redan utanför min port, ty han tyckte väntetiden hade varit lite lång.

Värt att nämna var att innan vi gav oss av hade Syratomte fått hybris deluxe och dragit till med följande "Jag känner att ödet är med mig ikväll, jag är så säker på att jag ska få till det så att jag kan satsa 500 spänn på att det kommer bli så." Med tanke på att det finns något som heter sannolikhetslära som för mig är mycket relevantare än vad Syratomte tror om ödets avsikter så kunde jag ju inte låta bli att sätta emot; en vis investering av Mastern skulle det visa sig!

Vår första destination blev lite otippat matmissbrukets Mekka! Personligen är Mcdonalds bland de sista ställen jag besöker en lördagskväll men allas hjärnor kan inte aktiveras av samma signalsubstanser som min för den delen. För den som inte besökt en McDonaldsrestaurang halv 12 på natten så kan stället beskrivas som definitionen på en svinstia drösvis med sopor och matrester på golvet samt en massa matmissbrukare in action! Några av de värsta matmissbrukarna på stället försökte för övrigt starta en konversation med Mastern och ST men det får fan finnas gränser! (Föreslog förvisso för Syratomte att han skulle lägga in en stöt på Fettona, men han såg äcklad ut och svarade: "I vissa fall har pengar inget värde för mig, det här är ett av de fallen" )

Efter Matmissbrukets Mekka bar det av till Tapaz där cidern och Shotsen tydligen kostade samma som när vi gick på gymnasiet. Där fick jag dock lite hybris eller nåt när jag fick ideen att jag skulle beställa in fyra cider och fyra shots, fem minuter innan stängningsdags. När jag kom tillbaka till borde med drickan utbrast de andra "Va fan beställde du in allt det där för din dumskalle, vi ska inte ha mer och de stänger om fem minuter" Det var lite hårt men va fan, man lever bara en gång! :)

Kvällen avslutades med en timme på Crombars dansgolv innan det blev hemgång..

// Mastern


Mycket piller samt farliga bromsar.

Den senaste veckan har det lagts ohälsosamt mycket pengar på att få cykelfanskapet att fungera igen.  Bland annat bromsarna lär ha varit dåliga innan reparationen. Efter reparationen blev de dock ännu värre, för när jag tryckte ner bromsen till max som jag brukar göra så flög jag av eländet. Ödets ironi hade varit om en bil hade kört bakom mig när jag fick min flygtur, ty då hade det kunnat stå, "Cykellagningen blev hans död" på kvällstidningsrubrikerna efteråt. Nu var där ingen bil bakom så enda konsekvensen var några skrubbsår istället.

Igår släpade jag för övrigt med mig en leverans a 540 piller från Bjuv. I den bästa av världar hade det varit några helt andra piller än multivitamintabletter från Netto, men i min värld var det just multivitamintabletter från Netto. Hade det varit 540 partypiller hade det nog inte stått med i bloggen iaf..:P

Slutligen kan nämnas att jag tacka nej till morgondagens matchuttagning. Anledningen är att jag ska döma en match i oldboysmatch i morgon och att tränarna tog ut mig armbågen typ. För om det är 18 man på torsdagsträningen och 32 man ska tas ut, är man dryg (och gör tillvaron besvärlig för sig själv) om man drar till med "Ja alltså vi får se om du är uttagen till helgen, vi ringer i så fall" med en så dryg inställning vore jag en idiot om jag ställde in dömning för att lira sen lira när de ringde dagen efter även om det är roligare att spela match än att döma oldboys.

Slutligen kan nämnas att jag gör en annan comeback ikväll, men mer om det senare..

// Mastern


RSS 2.0